Son Dakika: Birçok Şehre Şiddetli Yağmur Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Birçok Şehre Şiddetli Yağmur Geliyor

Son dakika haberi: Birçok şehirde kuvvetli yağışlar bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava durumunu yayınladı.

Yerel Haberler 22 Mayıs 2022 13:45 0
Son Dakika: Birçok Şehre Şiddetli Yağmur Geliyor

Son dakika : Havalar ısınmıyor yine şiddetli yağmur gleiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 5 günlük hava durumu yayınlandı. Yayınloanan haritalı hava durumuna baktığımızda ülke genelinde Pazartesi günü şiddetli yağmurlu havanın etkili olacağı görülürken Salı günü havanın biraz daha iyi olacağı, Çarşamba gününden itibaren ise yağışlı havanın ülkeyi terk edeceğine yer verildi.

MEteoroloji resmi sayfasından bugünkü hava durumu ile ilgili yapılan açıklamada, "Öğle saatlerinden sonra Marmara'nın güneybatısı, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Dğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri,Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Muğla, Denizli, Afyonkarahisar, Uşak, Maltya, Ardahan, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor" dendi. 

ÜLKE GENELİ HAVA DURUMU

Ülke genelindeki hava durumunun haritalı gösterimi şu şekilde:

23 Mayıs 2022 Pazartesi hava durumu

Pazartesi hava durumuna baktığımızdaü lke genelinde her yerde yağışlı hava beklendiği görüldü. İşte haritalı hava durumu:

24 Mayıs 2022 Salı Hava Durumu

25 Mayıs 2022 Çarşamba hava durumu ise şu şekilde:

26 Mayıs 2022 Perşembe hava durumu

27 Mayıs 2022 Cuma hava durumu

Birçok ilde kuvvetli rüzgar beklenirken yağışların etkili olacağı bölgeler hakkında, "Yağışların; gece saatlerinde Osmaniye çevreleri, Adana'nın doğu, Kahramanmaraş'ın batı ilçeleri ile Hatay'ın kuzey kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." açıklaması yapıldı.

FİNANS7.COM  | ANKARA

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç