SON DAKİKA: Bir Ülke İle Daha Kimlikle Seyahat Anlaşması İmzalandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

SON DAKİKA: Bir Ülke İle Daha Kimlikle Seyahat Anlaşması İmzalandı

Sırbistan ile Türkiye arasında kimlikle seyahat için protokol imzalandı. Böylelikle kimlikle gidilen ülkeler arasına bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Son Dakika 7 Eylül 2022 17:13 0
SON DAKİKA: Bir Ülke İle Daha Kimlikle Seyahat Anlaşması İmzalandı

Bir ülke ile daha kimlikle seyahat için protokol imzalandı. Böylelikle sadece kimlikle gidilebilen ülke sayısı 7'ye yükseldi.

Sadece kimlikle gidilebilen ülkeler arasına bir yenisi daha eklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kimlikle seyahat protokolü ilişkilerimizi yeni bir seviyeye çıkaracak' dedi.

SIRBİSTAN- TÜRKİYE ARASINDA GEÇİŞLER KİMLİKLE YAPILACAK

Balkan turu kapsamında bugün Sırbistan'a giden Erdoğan, "Sırbistan ile Kosova arasında kimlik kartlarıyla sınır geçişleri konusunda uzlaşıya varılmış olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, kimlikle seyahat konusunda imzalanan protokolün, iki ülke arasındaki ilişkileri yeni bir seviyeye çıkaracağını söyledi.

Balkanlarda temaslarını sürdüren Erdoğan'ın son durağı ise Hırvatistan.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ile Sırbistan arasında kimlikle seyahat edilmesine imkan sağlayacak protokole ilişkin paylaşım yaptı.

Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye ile Sırbistan arasında kimlikle seyahat edilmesine imkan sağlayacak protokolü imzaladık. Değerli dostum Aleksandar Vucic ile ülkelerimiz arasındaki ilişkileri yeni bir seviyeye çıkaracağına inandığımız bu protokolün hayırlı olmasını diliyorum" ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç