Son Dakika: Bir Kripto Para Şirketi Daha İflas Etti: İşte Bitcoin ve Ethereum Fiyatı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Bir Kripto Para Şirketi Daha İflas Etti: İşte Bitcoin ve Ethereum Fiyatı

Son dakika haberi: Kripto paralarda bir şok daha geldi. Bir kripto para şirketi daha iflasını açıkladı.

Kripto Paralar 29 Kasım 2022 10:56 0
Son Dakika: Bir Kripto Para Şirketi Daha İflas Etti: İşte Bitcoin ve Ethereum Fiyatı

Bir kripto para şirketi daha iflas başvurusu yaptı.

Amerika merkezli kripto para kredi kuruluşu BlockFi adlı kuruluş, iflas başvurusu yaptı. Söz konusu şirketin , dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan FTX'in çöküşünden iki hafta önce iflas başvurusunun yapıldığına yer verildi. 

Önceki gün New Jersey Bölgesi İflas Mahkemesi'ne önceki gün iflas başvurusu yapıldığı öğrenildi. İflas süreci başlayan FTX'le anlaşması olan şirketin iflasının bununla bağlantılı olduğuna yer verildi.

BlockFi, FTX'i 275 milyon dolar ile ikinci en büyük alacaklısı olarak listelemiş ve şirketin iflasında bunun da etkisinin olduğu öğrenilmişti.

28 Kasım tarihinde Bölüm 11 için iflas başvurusu yaptığını duyuran BlockFi adlı kuruluş, Amerika Birleşik Devletleri New Jersey Bölgesi İflas Mahkemesi'ndeki başvuru , şirketi ve sekiz yan kuruluşunu kapsamaktadır. Söz konusu gelişmenin FTX'in çöküşünden birkaç gündür şirketin finansal durumuyla ilgili spekülasyonların ardındna gerçekleştiğine yer verildi.

Kuruluş, şirketin elinde 256.9 milyon dolar olduğunu bildirdi. Çalışan maaşlarının ödenmesi ve çalışanlara sağlanan faydaların kesintiye uğramadan devam etmesi için önergeler verildi. Şirket ayrıca faaliyetler açısından kritik işlevler için eğitimli iç kaynakları elinde tutmasını sağlamak için bir Kilit Çalışanı Muhafaza Etme Planı oluşturmayı amaçlıyor. Bununla birlikte masrafları azaltmak için de bir dahili plan oluşturduğunu bildiriyor.

KRİPTO PARALAR NE KADAR OLDU?

Bitcoin fiyatında bugün yüzde 1.43'lük yükseliş görüldü. Gelen son bilgilere göre 1 Bitcoin 16 bin 462 dolar seviyesine çıktı.

Ethereum 1205 dolar seviyesinde.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç