Son dakika: Binance Hollanda'dan çıkıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Binance Hollanda'dan çıkıyor

Binance tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve Binance'nin Hollanda'dan çekileceğine yer verildi.

Kripto Paralar 17 Haz 2023 18:14 0
Son dakika: Binance Hollanda'dan çıkıyor

Kripto parada son dakika haberi: Binance Hollanda'dan çekiliyor.

Dünyanın en büyük kripto para alımı satımı borsalarından olan Binance'den bir son dakika haberi geldi. Açıklamada ülkelerdeki regülasyon nedeniyle yeni karar alındığı ve karar kapsamında Hollanda pazarından çekilme kararının alındığıa yer verildi.

Konu ile ilgili bir açıklama da geldi. Hollanda pazarından şirketin çekildiği ve Hollanda'da ikamet etmekte olan yeni hiçbir kullanıcının artık platforma kaubul edilmeyeceği bildirildi.

17 Haziran gece yarısı itibarıyla Hollanda'daki tüm yatırımlarını çeken şirket, en kısa sürede kullanıcılara varlıklarını Binance'den çekmeleri konusuda tavsiyede bulundu. Konu ile ilgili resmi açıklamada, “Binance, Hollanda’daki düzenleyici nezdinde kripto varlık hizmet sağlayıcısı olarak kapsamlı bir kayıt sürecindeydi. Hollanda’daki regülasyonlar kapsamında ülkedekilere hizmet vermek için çeşitli yolları denememize rağmen kripto varlık hizmet sağlayıcısı olarak kaydolmamız mümkün olmadı. Binance, Hollanda’dakilere hizmet sağlamak ve gerekli izinleri almak için her türlü çabayı göstermeye devam edecek" denildi.

AB Kara Para ile mücadele ve terör finansmanının önlenmesine ilişkin standartlarıyla uyumlu ve çok sayıda AB üyesi ülkede kayıtlı olduğu bildirilen Binance, Avrupa Birliği'nin yeni kabul ettiği Kripto Para Piyasaları Düzenlemesi ile uyumlu olmak için gerekli çalışmaları sürdürdüğünü bildirdi.

Çekilmenin gerekli olması nedeniyle Binance'nin hayal kırıklığına uğradığı bildirilirken Hollandalı düzenleyicilerle yapıcı ve şeffaf şekilde ilişki kurmaya devam edileceğinin de altı çizildi.

Şirket, Hollanda'da kalan diğer kullanıcılarına da karar ile ilgili detaylı bir e posta göndereceğini bildirirken Hollanda Merkez Bankası, gerekli kayıtları tamamlamadan işlem yapılmasını sağladığı için 2022 yılında Binance'ye 3 milyon 325 bin Avroluk para cezası kesmişti.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç