Son Dakika: Benzine Yüksek Zam Geliyor İşte Tarih
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Benzine Yüksek Zam Geliyor İşte Tarih

Son dakika haberi: Akaryakıt fiyatlarında değişim yapılacak. Sektör yetkililerinden gelen bilgilere göre benzine 85 kuruş zam gelecek.

Taşıt 28 Nisan 2022 13:58 0
Son Dakika: Benzine Yüksek Zam Geliyor İşte Tarih

Son dakika haberi: Benzin fiyatlarına zam geleceği açıklandı. 

 

Vatandaşları üzen bir son dakika açıklaması geldi. Bayrama günler kala gelen son dakika haberi vatandaşları üzdü. Sektör temsilcilerinden gelen son dakika bilgilerine göre benzin fiyatlarına 85 kuruşluk zam geleceğine yer verildi. 

 

BİR SENE İÇİNDE 4 KAT ARTIŞ

Akaryakıt fiyatlarında son bir yıl içerisinde ciddi fiyat artışları oldu. Döviz kurunda yaşanan sert yükseliş ve Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş sonrası brent petrolün fiyatının rekor üstüne rekor kırması ile birlikte benzin ile motorin fiyatları 20 liranın üzerine çıkmıştı. 

 

Brent petrolün yeniden yükselmeye geçmesi ile birlikte benzin fiyatlarına bir zam daha göründü. 105 dolar seviyesinin üzerinin görülmesi ile birlikte benzin fiyatlarına 85 kuruşluk bir zam daha yapılacağı açıklandı.

EKMEĞE ZAM GELİYOR

Gelen son bilgilerine göre İstanbul'da birçok ilçede 4 lira olan ekmek fiyatlarının 4,5 TL seviyesine çıkarılacağına yer verildi. 

BENZİNE ZAM TARİHİ AÇIKLANDI

Akaryakıt fiyatlarında yapılacak değişikliğin 30 Nisan 2022 Cumartesi gece yarısından sonra geçerli olacağına , benzinin bu tarihten sonra 85 kuruş daha pahalıya satılacağına yer verildi. 

 

BENZİN NE KADAR OLACAK?

Akaryakıt fiyatlarında yapılacak bu değişiklik sonrası İstanbul'da benzin fiyatı 19 lira seviyesinden 19.85 TL seviyesine çıkacak. Ankara'da ise 19.11 TL'ye satılan benzin fiyatı 19.96 TL seviyesine kadar çıkarılacak. İzmir'de de 19.10 TL olan benzin fiyatı 19.95 TL olacak.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç