Son Dakika: Benzine Büyük Zam Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Benzine Büyük Zam Geliyor

Son dakika haberi: Benzin fiyatına yeni bir zam geleceği açıklandı. 1 lira 12 kuruşluk zam Çarşamba günü geliyor.

Taşıt 9 Mayıs 2022 14:18 0
Son Dakika: Benzine Büyük Zam Geliyor

Son dakika : Benzine büyük zam geliyor.

Akaryakıt fiyatlarına büyük zam geleceği açıklandı. Sektör yetkililerinden gelen son dakika bilgilerine göre benzin fiyatlarına yüksek bir oranda zam geleceği öğrenildi. Son zamlarla birlikte 20 lira seviyesini geride bırakan benzine yeni bir zam daha geliyor. Sektör temsilcilerinden gelen son dakika bilgilerine göre benzin fiyatına 11 Mayıs 2022 tarihinden sonra zam geleceği öğrenildi. Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 1 lira 12 kuruşluk zam gelecek. 

ZAM ÇARŞAMBA GÜNÜ

Söz konusu zam kararı az önce açıklandı. Bilindiği üzere daha önce EPGİS tarafından açıklanan zamlar artık açıklanmıyor direk etiket fiyatlarına yansıyor. Sadece böyle sektör temsilcilerinden gelen haberlerle zamlardan önce haberdar olabiliyoruz.  Bugün gelen haberde 1 lira 12 kuruşluk zammın Çarşamba günü itibarıyla geçerli olacağına yer verildi. 

BENZİN FİYATLARI

İstanbul'da şu anda benzinin litre fiyatı 20 lira 35 kuruş seviyesinde seyrediyor. Ankara'da benzin 20 lira 44 kuruş seviyesinde iken İzmir'de 20 lira 44 kuruş seviyesinde. Gelecek son zamla birlikte İstanbul'da benzinin litre fiyatı İstanbul'da 21 lira 47 kuruşa çıkacak. Ankara'da ise benzin 21 lira 56 kuruş olacak. İzmir'de ise benzinin litre fiyatı 21 lira 56 kuruş olacak.

LPG'YE İNDİRİM MOTORİNE ZAM

Geçen hafta LPG'ye 98 kuruşluk indirim gelmiş, aynı gün motorin fiyatına da 32 kuruşluk zam gelmişti. Bu hafta fiyatlarda bir değişim olması beklenmiyor. Sadece benzine zam geliyor.

ERDOĞAN: EN UYGUNU BİZDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enerji fakiri olan ülkemizde enerji fiyatlarının diğer ülkelere göre düşük olduğunu söyledi. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç