Son Dakika: Benzin ve Motorine Zam, LPG'ye İndirim Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Benzin ve Motorine Zam, LPG'ye İndirim Geldi

Son dakika haberi: Benzin ile motorine zam geleceği , LP'ye ise indirim geleceği açıklandı.

Emtia 5 Eylül 2022 18:38 0
Son Dakika: Benzin ve Motorine Zam, LPG'ye İndirim Geldi

Benzin ve motorine zam, LPG'ye indirim geldi.

Son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre benzin ile motorin fiyatına 6 Eylül 2022 tarihinden itibaren bezin ile motorin litre fiyatına zam geleceği , LPG fiyatına ise indirim geleceği öğrenildi. Gelen son verilere göre zammın bugün gece yarısından sonra gleceği öğrenildi. 

BENZİNE ZAM GELDİ

Sektör temsilcileri tarafından yapılan son dakika açıklamasında benzine 56 kuruşluk zam geleceği öğrenildi.

MOTORİNE DE ZAM GELDİ

Sektör temsilcileri yaptıkları diğer açıklamada ise motorine de zam yapılacağını ,zammın 69 kuruş olacağına yer verildi. 

LPG'YE İNDİRİM GELDİ

Diğer haber ise LPG'ye indirim haberi oldu. Bir nebze olsa da sevindiren haberde bugün gece yarısından sonra LPG'ye 40 kuruş indirim geleceğine yer verildi. 

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

Benzin litre fiyatı İstanbul Anadolu Yakasında 18 lira 65 kuruş , Avrupa Yakası'nda 18 lira 66 kuruş seviyesinde. Ankara'da 18 lira 79 kuruş seviyesinde olan benzin, İzmir'de 18 lira 77 kuruş.

Motorin litre fiyatı İstanbul Anadolu Yakasında 24,48 lira , Avrupa Yakası'nda 24,46 lira seviyesinde. Ankara'da 24,57 lira seviyesinde olan benzin, İzmir'de 24,60 lira

Otogaz litre fiyatı İstanbul Anadolu Yakasında 11 lira 35 kuruş , Avrupa Yakası'nda 11 lira 55 kuruş seviyesinde. Ankara'da 11 lira 38 kuruş seviyesinde olan benzin, İzmir'de 11 lira 22 kuruş.

Yukarıdaki fiyatlar bugün , indirim ve zamsız fiyatlardır. Fiyatlar akaryakıt istasyonunun olduğu yere göre değişiklik gösterebilmektedir.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç