Son Dakika: Benzin ile Motorine Büyük İndirim Yolda
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Benzin ile Motorine Büyük İndirim Yolda

Son dakika haberi: Akaryakıtta brent petrol etkisi geliyor. Brent petrolde yaşanan sert düşüşle benzin ve motorine indirim göründü.

Emtia 6 Ara 2022 23:12 1
Son Dakika: Benzin ile Motorine Büyük İndirim Yolda

Son dakika haberi: Brent petrol sert düştü: Benzin ve motorine indirim geliyor.

Akaryakıt piyasasından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika bilgisinde bugün brent petrol varil fiyatında yüzde 4'e yakın düşüş görüldü. Geçen haftalarda 100 dolar sınırına kadar yükselen brent petrol varil fiyatı, gelen son dakika bilgilerine göre uzun süre sonra 80 doların altına kadar geriledi.

1 AY ÖNCE NE KADARDI?

Bundan 1 ay önce , 7 Kasım 2022 tarihinde brent petrol varil fiyatı, OPEC+ bakanlar toplantısından çıkan üreitm kısıtlaması kararından sonra yükselmeye başlamış ve 96 dolara kadar çıkmıştı. Bu seviyelerde gezinen brent petrol fiyatı son günlerde düştü.

BUGÜN NE KADAR OLDU?

Piyasalardan gelen son dakika bilgilerine göre brent petrol varil fiyatı 79.52 dolara kadar gerileyerek Ocak 2022 'den bu yana en düşük seviyesine kadar geriledi. İşte sene başındna bu yana brent petrol varil fiyatında yaşanan seyrin grafiği:

Grafik kaynağı: Bloomberg.

AKARYAKITA İNDİRİM YOLDA

Gelen son dakika bilgilerine göre brent petrol varil fiyatındaki düşüş sonrası benzin ile motorine indirim geleceği öğrenildi. Sektör temsilcileri henüz rakam vermedi. Ancak önemli oranda bir düşüş bekleniyor. İndirim açıklamasının yarın gelmesi bekleniyor. Açıklama gelince haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
yakıt 8 TL lerden 30 Lara çıktı, 1 kusurluk indirimlere dev indirim diyorlar, milletle alay ediyorlar