Son Dakika: Belediyede Rüşvet Skandalı Video ile Ortaya Çıktı (Ataşehir Belediyesi Hangi Parti?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Belediyede Rüşvet Skandalı Video ile Ortaya Çıktı (Ataşehir Belediyesi Hangi Parti?)

Ataşehir Belediye Başkanlığı'nda bir rüşvet skandalı ortaya atıldı. Görüntülerde bir tomar para var.

Siyaset 10 Kasım 2022 11:21 0
Son Dakika: Belediyede Rüşvet Skandalı Video ile Ortaya Çıktı (Ataşehir Belediyesi Hangi Parti?)

Ataşehir Belediyesinde rüşvet skandalı ortaya çıktı. 

Ataşehir Beleidyesinde çekildiği görülen görüntüler sosyal medyada kısa sürede yüz binlerce kişi tarafındna izlendi ve Türkiye gündmeine oturdu. Daha önce de hakkında ihaleye fesat karıştırmak ve resmi belgede sahtecilik yapma operasyonu düzenlenen Ataşehir Belediyesi'nde bu sefer de rüşvet skandalı yaşandı. Gelen bilgilere göre Ruhsat ve Denetim Müdürü olduğu belirtilen ismin rüşvet aldığı anların görüntüleri sosyal medya üzerinde kısa sürede yayıldı.

Sabah Gazetesi'nden Barış Savaş'ın kaleme aldığı yazısında görüntülerde, Belediyenin Ruhsat ve Denetim Müdürü Servet Ön'ün rüşvet aldığı iddia edildi. GHörüntülerde odasında iki kişi ile görüştüğü görülen Ön'ün önünde oturmakta olan kişiden bir tomar para aldığı görüldü. Aldığı parayı ise çekmecesine koydu.

Ataşehir Belediyesi'nde Ruhsat ve Denetim Müdürü Ön'ün rüşvet aldığına yönelik iddiaların hızlı bir şekilde yayılması son rası AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem bir açıklama yaptı ve belediyenin sürekli skandallarla gündeme geldiğini söyleyerek, "Vay vay vay! Ataşehir Belediyesi'nde neler oluyor öyle? Ataşehir Belediye yönetimi cevap ver bakalım? Ataşehir halkı kirli işlerinizden bıktı usandı artık" ifadeleri ile tepkisini dile getirdi.

Daha önce İçişleri Bakanlığı, hakkında mülkiye müfettişleri tarafından düzenlenen raporlar ile adli merciler tarafından devame den soruşturmalar nedeniyle Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi görevinden almıştı.

8 Aralık 2017 tarihinde görevden uzaklaştırılan Battal İlgezdi, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde yeniden Ataşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

Finans7.com  | Ankara
Kaynak: Sabah

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç