Son Dakika: Bekçilerin Maaşları Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Bekçilerin Maaşları Açıklandı

EGM bünyesinde çalışmakta olan bekçilerin Temmuz Aralık 2022 maaşları hakkında son dakika açıklaması geldi.

Çalışma Hayatı 12 Tem 2022 20:31 1
Son Dakika: Bekçilerin Maaşları Açıklandı

En düşük bekçi maaşı açıklandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışmakta olan bekçiler için bir açıklama geldi ve yapılan açıklamada en düşük bekçi maaşına yer verildi. 

YÜZDE 41'DEN FAZLA ZAM GELDİ

Yüksek gelen enflasyondan sonra enflasyon farkı belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı tarafından 4 Temmuz'da açıklanan enflasyon rakamının ardından kamu personellerinin maaşına gelecek enflasyon farkı ve TİS zammı ile birlikte yüzde 41.7 seviyesinde oldu. 

BEKÇİ MAAŞINA ZAM GELDİ

Tüm kamu personellerinde olduğu gibi bekçilerin de maaşlarına zam geldi. Yapılan açıklamada üniversite mezunu olan bekçilerin 7 bin 707 lira olan maaşları yüzde 41.7'lik zamla birlikte 10 bin 920 lira seviyesine çıktı. Bu rakam lisans mezunları için. Ön lisans ve lise mezunlarının maaşları bir miktar daha düşük oluyor.

BEKÇİ ALIMI SINAVI YAPILACAK

EGM 3 bin 250 bekçi alımında adaylar bu pazar günü belirlenen illerde yazılı sınava girecek. Sınava girecek adaylar, başarılı olmaları durumunda daha sonra spor ve sözlü mülakata alınacak. Bu aşamaları da başarı ile geçen ve sağlık testinden de sorunsuz çıkan adaylar, EGM bünyesinde bekçi olmak için eğitime alınacak. 

YENİ BEKÇİ ALIMI NE ZAMAN?

EGM'nin mevcut bekçi alımının ardından yeni dönem bekçi alımı yapılacak mı? sorusu en merak edilen konu oldu. Ancak bu konuda bir bilgi henüz yok. Bekçi alımı ilanı geldiğinde bildirimle haberiniz olsun istiyorsanız uygulamamız ıaşağıdaki linklerden indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Jandarma bekçi alımi ne zaman