Son Dakika: Bayramda Tatile Gidemeyenlere Otel Fırsatları Müjdesi Fiyatlar Düşecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Bayramda Tatile Gidemeyenlere Otel Fırsatları Müjdesi Fiyatlar Düşecek

Tatil yapmak isteyen ,ancak bayramda tatil yapamayan vatandaşları sevindiren bir haber. Bayram sonrası oteller kampanyaya başlıyor.

Yaşam 8 Tem 2022 12:45 1
Son Dakika: Bayramda Tatile Gidemeyenlere Otel Fırsatları Müjdesi Fiyatlar Düşecek

Bayramdan sonra boşalacak oteller kampanyaya başlıyor.

Tatil bölgelerinde , döviz kurunun artması ile birlikte yerli turistlerin azlığı dikkatleri çekiyor. Önceki yıllara göre daha uygun fiyatlı olması, döviz kurunun düşük olması nedeniyle bayramda , yıllık izinlerine tatil yapan vatandaşlar, bu bayramı evlerinde geçiriyor.

OTellerde bayram yoğunluğu yaşanırken bayramdan sonra daha az bir yoğunluk yaşanacağı, bunun da fiyatları indireceği bildirildi.

GENÇLERE KYK YURDU

Hükümet tarafından yapılan son açıklamada gençlere , 15 Temmuz ile 1 Eylül arasında KYK yurtların ücretsiz şekilde açık olacağı, randevu alınmaıs durumunda gençlerin bu yurtlarda ücretsiz konaklayabileceğine yer verildi. Yurtlara kayıt rezervasyon için başvurular başlamış durumda. Söz konusu yurtların listesi ve bulunduğu iller için TIKLAYIN

Yurtlara gidemeyecek gençler ise daha az masrafla tatil yapmak için bir çadır ve kamp malzemeleri alarak en güzel kamp mekanlarını araştırıp kampa gidiyor. En ciddi masraf olan kalacak yeri bu şekilde ücretsiz hale getiren gençler, kendisine en yakın yerde kamp yapıyor. Ülkemizde bulunan en güzel kamp yerlerinin listesi için TIKLAYIN

TÜRKİYE'DE 3 MİLYON KİŞİ TATİLE GİDİYOR AMA YARISI MEMLEKETİNE

Türkiye genelinde 3 milyon kişi bu bayram tatile gidiyor. Tatile gidenlerin büyük çoğunluğu memleketine giderken bu sayının 1 milyon civarındaki kısmı tatil beldelerine gidiyor. Gidenlerin bir kısmı otellerde, günlük kiralık evler , villalarda kalırken bazıları karavanla tatile gidiyor.

Hayat pahalılığı nedeniyle milyonlarca kişi ise tatili evlerinde geçirmek zorunda kalacak. Peki siz tatile gidiyor musunuz? Yoksa bu tatilde de evde misiniz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

OTELLER KAMPANYA BAŞLATIYOR

Sektör temsilcilerinden edindiğimiz son bilgilere göre son dönemlerde artan maliyetler nedeniyle fiyatların arttığı, bu nedenle otel ücretlerinde artış olduğu bildirildi. Otel fiyatlarının pahalılığı, yol amsraflarının çok olması, benzin fiyatlarının yüksek olması nedeniyle tatile gidemeyen vatandaşlar, otelleri boş bıraktı. 

Bu nedenle oteller yaz aylarının gelmesi ile birlikte şimdi bayram yoğunluğu yaşarken bayramdan sonra kampanyaların başlatılacağını , fiyatların daha uygun seviyelere çekileceğini söyledi. 

ÖZELLİKLE EYLÜL AYINDA

Tatil sezonun son döneminde otellerde yoğunluğun oldukça azalacağı , bu nedenle fiyatların da aşağı çekileceği bildirildi. Kampanyaların bayramdan sonra duyurulmaya başlanacağına yer verildi. 

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
ben gideceğim eğer kampanya olursa