Son dakika: Bayram öncesi faizsiz 20 bin TL kredi başvurusu başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Bayram öncesi faizsiz 20 bin TL kredi başvurusu başladı

Son dakika haberi: Bankalardan yapılan açıklamada seçim öncesi son kampanyalara yer verildi. Kampanyalarda faizsiz kredi verileceği bildirildi.

Kredi 28 Nisan 2023 22:36 3
Son dakika: Bayram öncesi faizsiz 20 bin TL kredi başvurusu başladı

Bankalardan faizsiz kredi müjdesi: Seçim öncesi son faizsiz kredi kampanyalarına başvurular başladı.

Bankalar art arda son dakika açıklamaları geldi. Gelen açıklamalarda faizsiz nakit avans kampanyalarının başladığına yer verildi. Başlayan kampanyalara baktığımızda 10 bin ve 15 bin liralık 0 faizli nakit avans kampanyalarının başladığına yer verildi. Biz de Finans7.com olarak bu yazımızda bankaların faizsiz nakit avans kampanyalarının detaylarına ve faizsiz kredilerin başvurusunun nasıl yapılacağına yer verdik. Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor? 0 faizl kredi veren bankalar hangileri? Faizsiz ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte gelen son dakika açıklaması.

Bankalardan yapılan son dakika açıklamalarında 10 bin, 15 bin ve 20 bin TL'lik faizsiz nakit avans verildiği bildirildi. 7 bankanın başlayan kampanyalarının detayları şu şekilde:

Akbank: Faizsiz nakit avans kampanyasına baktığımızda 15 bin lira verildiği görülüyor. 6 ay vadeli şekilde verilen faizsiz nakit avansın geri ödemeleri ayda 2 bin 500 lira olarak verilecek. Geri ödemeler faizsiz olarak 15 bin lira şeklinde verilecek.

Denizbank: Faizsiz nakit avans ve ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. Denizbank'ın 20 bin TL'lik faizsiz kredi ve nakit avans kampanyasına baktığımızda 10 bin TL faizsiz nakit avans verildiği, 10 bin TL de faizsiz ihtiyaç kredisi verildiği görülüyor.

Garanti BBVA: Bir 0 faizli nakit avans ve faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası da Garanti BBVA'dan geldi. Bankadan yapılan son dakika açıklamasında 6 ay vadeli 10 bin TL faizsiz nakit avans verildiği, 12 ay vadeli 10 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi verildiği görülüyor.

Yapı Kredi Bankası: Banka tarafından yapılan son dakika açıklamasında 10 bin TL faizsiz nakit avans verildiği bildirildi. 0 faizle 6 ay vadeli verilen 10 bin TL'lik kredinin başvurusu devam ediyor.

Türkiye İş Bankası: İş Bankası tarafından yapılan açıklamada 20 bin TL'lik faizsiz nakit avans verildiği bildirildi. Söz konusu faizsiz nakit avans 5 ay vadeli şekilde veriliyor. Geri ödemeler ayda 4 bin TL şeklinde verilecek.

QNB Finansbank: 10 bin TL 6 ay vade ile 0 faizle verilen nakit avansta başvurular başladı. Banka resmi sayfasından yapılan açıklamada başvuruların mobil uygulama üzerinden yapıldığına yer verildi.

Kuveyt Türk: 2 ay ertelemeli 10 bin TL'lik faizsiz nakit avans kampanyasında başvurular başladı. Başvuru sonrası 2 ay geri ödeme olmayacak. 2 aylık geri ödemesiz dönemden sonra 6 aylık vade ile 10 bin TL ödeme yapılacak.

FAİZSİZ NAKİT AVANS VE 0 FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Bankaların 0 faizli nakit avans ve faizsiz temel ihtiyça kredisine başvuru yapmak isteyenlerin banka müşterisi olmaması gerekmektedir. Banada hesabı olmayanlar, bankaların mobil uygulamalarını indirerek müşteri olabilir ve müşteri olduktan sonra bankaya faizsiz nakit avans ve faizsiz ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilecek.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 12 Ay Önce
Akbank başvurdum bankamız kriterleri gereği uygun değildir diyip red yedim
Ziyaretçi 12 Ay Önce
kesinlikle yalan vermiyolar Garantiden kart çıkarn dediler onu yapın bunun yapın çıkardım bir süre bekliyelm şuan olmuyor dediler bekledim sonra tekrar aradım müşteri hizmetlerini 14 günde yapmaniz lazımdı süre geçmiş dediler başta bekleme demelerine rağmen rapor tuttuk size 3 iş gününde dönülecek dediler asla dönülmedj
Ziyaretçi 12 Ay Önce
Hiç bir banka vermiyor 2 3 bankaya baktım ama siz haberi yanlış yaptıysanız bilmem yeni müşteri olanlara veriyorsa bilemem