Son Dakika: Bankaların Kurban Bayramı Kredisi Başvurusu Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Bankaların Kurban Bayramı Kredisi Başvurusu Başladı

Bankalardan son dakika haberi geldi. Gelen son dakika bilgisine göre bankalar , bayram kredisi başvurularını almaya başladı.

Kredi 5 Tem 2022 21:27 0
Son Dakika: Bankaların Kurban Bayramı Kredisi Başvurusu Başladı

Son dakika : Bayram kredisi kampanyası başladı.

Banklalar tarafından son dakika açıklamaları yapıldı ve bayram kredisi başvurusunun başladığına yer verildi. Yayımlanan açıklamalara baktığımızda uygun faizlerle kredi verildiği, kredi çekmek isteyenler için başvuruların başladığına yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda kredi başvurularının detaylarına yer verdik.

AKBANK'TAN 3 AY GERİ ÖDEMESİZ BAYRAM KREDİSİ KAMPANYASI

Akbank tarafından yapılan açıklamada bayram kredisi kampanyasının başladığına yer verildi. Söz konusu duyuruda 100 bin liraya kadar kredi verileceği duyuruldu. Resmi açıklama ve krediye başvuru şartları şu şekilde:

  • 3 ay Ertelemeli kredilerimizi Akbank Mobil ve İnternet, Akbank Şubeleri ve 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi’nden yapılabilir. Kredi koşulları şubelerde, Akbank Mobil ve İnternet ve 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi’nde farklılık gösterebilir.
  • Erteleme dahil ihtiyaç kredilerinde azami vade; 50.000 TL ve altındaki tutarlarda 36 ay, 50.000 TL üzeri 100.000 TL ve altındaki tutarlarda 24 ay, 100.000 TL üzerindeki tutarlarda ise 12 aydır. Azami kredi vadesi belirlenirken, mevzuatta belirlenen sınırlamalar doğrultusunda müşterinin varsa mevcut kredilerinin bakiyesi de dikkate alınabileceğinden azami vadeler değişebilecektir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizinin tamamı tahsil edilir, normal taksit ödemeleri bir sonraki aydan itibaren başlar.

DENİZBANK FAİZİ İNDİRDİ

2'nin üzerinde olan ihtiyaç kredisi faizini indiren Denizbank, bayram kredisi başvurularının 31 Temmuz tarihine kadar alınacağına yer verdi. Resmi duyuru şu şekilde:

%1.79’dan Başlayan Oranlarla Bayram Kredisi Deniz’de Güzel!

Siz de hemen başvurun, ayrıcalıklı oranlarla bu bayram da bayram edin!

DenizBank nakit ihtiyaçlarınız için %1.79’dan başlayan uygun faiz oranlarıyla ve 36 aya varan uzun vade seçenekler ile hemen kullanabileceğiniz krediniz hazır.
Kredi başvurunuzu dilerseniz evrak prosedürleri ile uğraşmadan İnternet Bankacılığı, MobilDeniz aracılığıyla veya size en yakın DenizBank şubesine gelerek nüfus cüzdanınızla birlikte bayram kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

100.000 TL’ye kadar kredi çekebilir uygun faiz oranı ile zorlanmadan geri ödemenizi yapabilirsiniz.

Denizbank'ın kredi geri ödeme tablosu şu şekilde:

TEB'DEN BAYRAM KREDİSİ

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından bir açıklama yapıldı ve düşük faizli bayram kredisi başvurularının başladığına yer verildi.  Kredi duyurusu şu şekilde:

TEB Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası kapsamında sunulan 36 ay vadeye kadar aylık %1,95’den başlayan faiz oranı Bankamızla yeni çalışmaya başlamış kişiler için geçerlidir.

Kredide 3 aya kadar erteleme imkanı bulunmaktadır.

Ertelenen kredilerin ödeme planlarında ilk taksit olarak görünen kalem erteleme faizinden oluşmaktadır. Erteleme faizini içeren taksit talep edilen vadeye ek olarak eklenmekte olup bu taksit ile birlikte toplam vade yasal sınırları aşamaz. *İhtiyaç kredilerinde yasal vade sınırı 50.000 TL ye kadar 36 ay, 50.000 TL -100,000 TL arası 24 ay, 100,000 TL  üzeri 12 ay olup; Cep Telefonu alımlarında yasal vade 5.000 TL'ye kadar 12 ay, 5.000 TL üzerinde 3 ay ,tablet alımlarında 6 ay, bilgisayar alımlarında 12 ay ile sınırlıdır.

TEB'in kredi geri ödeme tablosu ise şu şekilde:

GARANTİ BANKASI'NDAN MASRAFSIZ 5 BİN TL

Garanti BBVA Tarafından yapılan açıklamada masrafsız 0.99 faizli kredi başvurusunun başladığına yer verildi. Açıklama şu şekilde:

Garanti BBVA Mobil’den, şubeye gitmeden müşterimiz olun, 5.000 TL’ye varan masrafsız ihtiyaç kredisinden 12 ay vadeye kadar anında yararlanın!

Kampanyadan Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Temassız Müşteri Olma Teknolojisi ile süreci tamamlayan müşterilerimiz faydalanabilir.

Kampanyaya katılanlar, mobilden Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 3 gün içinde %0.99 faizli ve masrafsız krediye başvurabilir.

Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden tamamlanacak başvurular için geçerlidir. Şubelerimizde geçerli değildir.

Kredi başvurusu Garanti BBVA müşterisi olma süreci tamamlandıktan sonra Garanti BBVA Mobil üzerinden gerçekleştirilebilir.

Söz konusu kredi talepleri bankamız tarafından değerlendirilerek olumlu bulunması halinde karşılanacaktır.

Olumlu değerlendirilerek onaylanan kredi, Garanti BBVA Mobil ve İnternet kanalları üzerinden kullanılabilir.

Kampanya kapsamında kullanılacak maksimum kredi tutarı 5.000 TL, maksimum vade ise 12 aydır.

BAŞVURU

Kredilere başvuru yapmak isteyenlerin en yakın banka şubesine ya da bankanın resmi sayfasına giderek kredi başvuru formunu doldurması gerekmektedir. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç