Son Dakika Avax Coin Çakıldı: İşte Grafiği ve Düşüş Nedeni
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika Avax Coin Çakıldı: İşte Grafiği ve Düşüş Nedeni

Son dakika haberi: Avax Coin'de sert düşüş görüldü. İşte günler içinde yaşanan sert düşüşün grafiği.

Kripto Paralar 29 Ağu 2022 09:40 1
Son Dakika Avax Coin Çakıldı: İşte Grafiği ve Düşüş Nedeni

Avax coin grafiği çakıldı.

Kripto para piyasasında Fed paniği devam ediyor. Jackson Hole toplantısında Fed Başkanı Powell'in açıklamasından sonra düşüşe geçen kripto paralarda en çok kayıp Avax'ta oldu. Edinilen son dakika bilgilerine göre Avax'ta düşüş yüzde 44'lere kadar ulaştı.

30 DOLARI BULMUŞTU

Ağustos ayının ikinci haftasında hızlı şekilde yüksleişine devam eden Avax, 30.31 dolara kadar çıkarak son dönemlerin en yükske seviyesini görmüştü.ç Ancka bu seviyeden sonra hızlı şekilde düşüş başladı. 

YÜZDE 44 DÜŞTÜ

Ağustos ayının ikinci haftasından sonra Fed'den gelen şahin açıklamalar ile birlikte Avax Coin'de hızlı şekilde düşüş başladı. Diğer kripto paralarda düşüş sınırlı olurken Avax Coin'de düşüşler 30 dolardan 17 dolara kadar gerçekleşti ve yüzde 44'lük bir düşüş oldu.

Yaşanan bu ciddi düşüş bugün hızlandı. Sabaha 20 dolarla başlayan Avax, şu sıralar 17.83 dolara geriledi. İşte Avax Coin'de yaşanan düşüşün grafiği:

DİĞER KRİPTO PARALAR NE DURUMDA?

Diğer kripto paralarda da düşüş görülüyor. Son verilere göre geçen haftalarda 25 bin dolar seviyesine kadar yaklaşan 1 Bitcoin fiyatı , hızlı bir düşüşle 20 bin doların altına kadar geriledi ve şu ısralar 19 bin 829 dolar oldu. 

Aynı düşüş Ethereum'da da oldu. 2 bin doları aşarak son dönemlerin en yükske seviyesine kadar çıkan Ethereum'da sert şekilde düştü ve 1451 dolara kadar geriledi. 

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Vay be:)