Son dakika: Asgari ücrete ara zam için tarih verdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Asgari ücrete ara zam için tarih verdi

Asgari ücrete ara zam ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada asgari ücrete ara zam için tarih verildi. İşte son dakika haberinin detayları.

Son dakika: Asgari ücrete ara zam için tarih verdi

Son dakika: Asgari ücrete ara zam için tarih verdi.

Milyonlarca çalışanının merakla beklediği Temmuz 2024 zammı için tartışmalar devam ederken SGK Başuzmanı İsa Karakaş'tan bir son dakika açıklaması geldi. Karakaş yaptığı açıklamada asgari ücrete ara zam için tarih verdi. İşte son dakika gelişmesinin detayları yazımızda.

TGRT Haber TV'de açıklamalarda asgari ücret zammı ile ilgili konuşan İsa Karakaş şu ifadeleri kullandı;

"Asgari ücrete zam gelmesi hakkında konuştuğumuz zaman Temmuz ayında nasıl zam yapacaklar 'meclis kapalı' diye geri dönüşler alıyoruz ancak asgari ücrete zam konusunun meclisle alakası yok.

Asgari ücret tespit komisyonu ve hükümet karar verirse maaşlara zam gelir. Ben temmuz ayında demiyorum ama Eylül ayında muhakkak asgari ücrette bir artış bekliyorum. Enflasyon oranlarının çift haneli olduğu zamanlarda, asgari ücrete iki defa zam yapılır. İkinci zammın Eylül ayında geleceğini düşünüyoruz."

Sizce asgari ücrete ara zam gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (23)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 49 Gün Önce
Bu millet giyarmi yesin kendileri lüks giyip lüks yiyip vatandaşlara 3un 1'i yetti be gardasim Allahtan korkn
Ziyaretçi 49 Gün Önce
evet
Ziyaretçi 49 Gün Önce
bunların derdi enflasyonu düzeltmek değil garibanın sırtına dahada binmek 2 çocuk var biride okula okula gidiyor ev kira 18binliraya geçinmeye çalışıyorum Allah'tan korkun yazık günah.
Ziyaretçi 49 Gün Önce
asgari ücrete zam gelecegi kesinleştiği zaman 1 hafta öncesinden fırsatçılar zaten gerekeni yapiyor yine aynı durum bisey farketmiycek asgari ucret degilde enflasyonu indirin sorun zaten enflasyonda Bi bunu anlamadınız
Ziyaretçi 49 Gün Önce
Yapacaklar aksi halde halk erken seçime gidilmesini talep edecek göreceksiniz