Son dakika: Asgari ücret zammını bilen isim, emekli bayram ikramiyesine gelecek zammı açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Asgari ücret zammını bilen isim, emekli bayram ikramiyesine gelecek zammı açıkladı

Son dakika haberi geldi: Emekli ikramiyelerine yapılacak zam için açıklama geldi. İşte emekli ikramiyesine beklenen zam.

Emekli Haberleri 9 Şubat 2024 1
Son dakika: Asgari ücret zammını bilen isim, emekli bayram ikramiyesine gelecek zammı açıkladı

Daha önce asgari ücret zammını bilen isim, emekli ikramiyesini duyurdu.

Emeklilerin bayram öncesi alacağı ikramiyeye zam geleceği geçen gün açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yaptığı son dakika açıklamasında emeklilerin bayram ikramiyelerine zam için taleplerin çokluğunu bildiklerini, bu taleplerin kendilerine de sıklıkla geldiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"İki bayram için. Bu kapsamda bugüne kadar toplamda 166 milyar 200 milyon lira bayram ikramiyesi olarak emeklilerimize ödeme gerçekleştirdik. Tabi ki her alanda olduğu gibi emeklilerimizin talep ve ihtiyaçlarını önceliklendiriyoruz. Emeklilerimize 5 bin lira bir seferlik 5 bin lira destek verdik. Bir ödeme gerçekleştirdik. Emeklilerimiz müsterih olsun. Cumhurbaşkanımız da bizler de her zaman emeklilerimizin yanında olduk"

"GÖRÜŞMELER BAŞLADI"

"Biz de Cumhurbaşkanımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek'le görüşeceğiz. Ve gerekli değerlendirmeleri yaparak Cumhurbaşkanımızın takdirine sunup ondan sonra da talimatları doğrultusunda da gerekli çalışmaları ve adımları atarız. Bu noktada ifade etmek isterim sizlere"

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR OLACAK?

Emeklilerin bayram ikramiyeleri hakkında Engin Pınarbaşlı bir açıklama yaptı. Gazeteci Pınarbaşlı yaptığı açıklamada ikramiyenin 3 bin liraya çıkacağını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"SON DAKİKA 
Bugün ki Tarihi Not Edin

Her İki Bayramda Emeklilerimize Verilecek 2 Bin TL #İKRAMİYE , Yeni Düzenleme ile birlikte Rabbim Beni YANİLTMAZ ise HER Bayram Başına Emeklilerimiz 3 Bin TL Bayram İkramiyesi ALACAK.

Gözün Aydın Türkiye"

Sizce 3 bin TL yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

RAMAZAN VE KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN? EMEKLİ İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Emeklilerin ikramiyeleri bayramdan önceki hafta hesaplara yatırılacak. Hesaplara yatırılacağı tarih henüz net değil.

Ramazan Bayramı 10 Nisan'da başlıyor ve 12 Nisan'da bitiyor. İkramiyelerin 1-5 Nisan arasında hesaplara yatırılması bekleniyor.

15 Haziran bayram arifesi. Kurban Bayramı ise 16 Haziran tarihinde. İkramiyelerin ise 10-14 Haziran arasında hesaplara yatırılması bekleniyor. İşte bayramın takvim üzerindeki tarihi.

ZAM NE ZAMAN?

Emekli ikramiyesine zam kanun ile olacak. TBMM'ye gelecek yeni kanun teklifi ile emekli ikramiyelerine zam gelecek. Önümüzdeki haftalarda düzenleme meclise geldiğinde takipçilerimize bildirimle haber vereceğiz. Haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Kaynak: Finans7

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 5 Ay Önce
Artik guluyoruz 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🌼