Son Dakika: Art Arda Zamlardan Sonra Benzine İndirim Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Art Arda Zamlardan Sonra Benzine İndirim Geliyor

Son dakika haberi: Akaryakıt fiyatlarına indirim yapılacağı açıklandı. 1 liradan fazla indirim yapılacak.

Emtia 19 Mayıs 2022 15:48 1
Son Dakika: Art Arda Zamlardan Sonra Benzine İndirim Geliyor

Son dakika haberi: Akaryakıtta sevindiren bir haber geldi.

Akaryakıt fiyatlarında sevindiren bir son dakika haberi geldi. Gerçi sevindiren demek biraz abes kaçar belki. Art arda gelen zamlardan sonra 5 liranın altında gelen zamlar sevindirici değil ancak üzücü olmayan indirim olur. 

İNDİRİM GELİYOR

Akaryakıt fiyatlarına son günlerde art arda zamlar geldi. Geçen hafta ve bu hafta benzin ile LPG'ye gelen zamlar tepki çekerken bir indirim haberi geldi. Sektör yetkililerinden alınan son dakika bilgilerine göre benzin fiyatına Cuma günü gece yarısından sonra 1 liradan fazla indirim yapılacağı öğrenildi.

Milli Gazete'nin son dakika olarak aktardığı haberde henüz net indirimin belli olmadığı , ancak indirimin en az 1 lira seviyesinde olacağına yer verildi.

İNDİRİMİN NEDENİ AÇIKLANDI

Konu ile ilgili alınan son bilgilere göre indirimin nedeni satışların hızlanması oldu. Genova Petrol Borsası'ndaki satışların hızlanması nedeniyle cuma gece yarısından sonra benzine 1 liranın üzerinde indirim bekleniyor.

Bir diğer neden ise brent petrolde yaşanan düşüş. Dün 113 dolar seviyesinde olan brent petrol, şimdi 107 dolara geriledi. 

BUGÜN ZAM GELDİ

Akaryakıt istasyonlarında bugün zam yapıldı. Geçen günlerde de yapılan zamla birlikte benzin fiyatı 23 lirayı geçti. geçen gün gelen 1 liradan sonra bugün de 70 kuruş zam geldi ve benzin fiyatları 23 lirayı aştı.

Sizce 1 liralık indirim yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Millet bu zamlarla en son kontak kapatacak çünkü bu zamlar oldukta millet iş yapamaz oldu evine ekmek götüremez oldu