Son Dakika Armağan Çağlayan Kansere Yakalandı: Ne Kanseri , Durumu Nasıl?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika Armağan Çağlayan Kansere Yakalandı: Ne Kanseri , Durumu Nasıl?

Son dakika haberi: Ünlü isim Armağan Çağlayan yaptığı son dakika açıklamasında kansere yakalandığını söyledi.

Sağlık 21 Kasım 2022 18:17 0
Son Dakika Armağan Çağlayan Kansere Yakalandı: Ne Kanseri , Durumu Nasıl?

Son Dakika: Armağan Çağlayan kansere yakalandı.

Ünlü sanatçı Aramağan Çağlayan'dan son dakika haberi geldi. Gelen açıklamada Çağlayan'ın kansere yakalandığına yer verildi.

Son dönemlerde YouTube üzerindeki kanalından yayın yapan ve ünlü isimleri konuk ederek keyifli sohbetlere imza atan Armağan Çağlayan'dan bir son dakika haberi geldi. Gelen son dakika haberine göre Çağlayan, kansere yakalandığını söyledi.

Akciğer kanserine yakalandığını söyleyen Çağlayan, "Herkese merhaba, bugün sizinle kişisel bir şey paylaşmak istiyorum. Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım. Bu sebeple, beş aydır sahnelemekte olduğumuz Size Anlatacaklarım Var Gösterisi’ne 25 Kasım Cuma Günü Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’ndaki temsilden sonra zorunlu bir ara verip, devam eden günlerdeki Aydın, Denizli ve Bodrum temsillerini iptal ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Çalışmaya devam edeceğini,k ısa sürelik ara sonrası işinin başına döneceğini söyleyerek sözlerini sürdüren Çağlayan, "Çalışmak benim için her zaman olduğu gibi, şimdi de hayatla bağımı sağlayan en önemli motivasyon kaynağı. Bu yüzden o zorunlu arayı fazla uzatmadan işimin başına döneceğim. 18 Aralık’ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde yeniden görüşmek dileğiyle. Dedikodu ve yanlış haberlerin önüne geçmek için, buradan sık sık süreçle ilgili kısa bilgilendirmeler yapacağım. Herkese tek tek yanıt veremeyeceğim için şimdiden anlayış rica eder, sevgi ve esenlikler dilerim" ifadelerini kullandı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç