Son Dakika: Ankara Merkezli FETÖ Operasyonu İçin Düğmeye Basıldı Detaylar Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Ankara Merkezli FETÖ Operasyonu İçin Düğmeye Basıldı Detaylar Geldi

Son dakika haberi: Ankara merkezli FETÖ operasyonu için düğmeye basıldı. Polis Koleji ve Güvenlik Bilimleri Fakültesi öğrencilerine yakalama kararı çıkarıldı.

Son Dakika 20 Eylül 2022 09:17 0
Son Dakika: Ankara Merkezli FETÖ Operasyonu İçin Düğmeye Basıldı Detaylar Geldi

Son dakika haberi: Ankara merkezli FETÖ operasyonu için düğmeye basıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada FETÖ'ye yönelik devam eden soruşturma kapsamında 7'si Avukat olmak üzere toplamda 15 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldığına yer verildi. Yakalama kararının çıkarılmasının ardından birçok ilde eş zamalı operasyonlar başlatıldı.

Başsavcılık tarafından konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasına baktığımızda. kapatılan Polis Akjademisi Başkanlığı'na bağlı olan Polis Koleji ve Güvenlik Bilimleri Fakültesi'nden ilişiği kesilen, haklarında FETÖ tarafından okul dönemine ve ilişik kesilme sonrası dönemlerde irtibat olduğu gerekçesiyle 15 kişi tespit edildiği bildirildi. 

Yapılan kodlamalardan, ardışık aramalardan, HTS kayıtlarından, aleyhte yer alan tanık ifadeleri ve teşhislerden elde edilen kanıtlarla 8 şehirde operasyon başlatıldığına yer verildi. Toplamda 15 kişi olan ve 7'sinin Avukat olduğu öğrenilen bu kişilerin adreslerine eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Konu ile ilgili yapılan açıklamada soruşturmanın Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince devam ettiğine yer verildi.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç