Son Dakika: Anadolu Üniversitesi AÖF Final Soru ve Cevapları Açıklandı İşte e Kampüs Girişi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Anadolu Üniversitesi AÖF Final Soru ve Cevapları Açıklandı İşte e Kampüs Girişi

Anadolu Üniversitesi tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada final sınav soru ve cevaplarının açıklandığına yer verildi.

Eğitim 22 Mayıs 2022 22:47 0
Son Dakika: Anadolu Üniversitesi AÖF Final Soru ve Cevapları Açıklandı İşte e Kampüs Girişi

Son dakika haberi: AÖF soru ve cevapları açıklandı.

Anadolu Üniversitesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve 2021 2022 eğitim öğretim yılı bahar dönemi final sınav soru ile cevaplarının e kampüs üzerinden yayımlandığına yer verildi. 

SINAVLAR 21-22 MAYIS 'TA YAPILDI

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2021- 2022 eğitim öğretim yılı bahar dönemi final sınavları dün ve bugün yapıldı. Yüz binlerce adayın katılımı ile Türkiye genelinde 81 şehirde sınav merkezlerinde düzenlenen sınavlara giren öğrenciler, sınavdan çıktıktan sonra soru ile cevapları araştırmaya başladı. 

E KAMPÜS ÜZERİNDEN YAYIMLANDI

E Kampüs üzerinden yapılan son dakika açıklamasında öğrencilerin ken di sistemlerinde derslerin soru ile cevaplarının erişime açıldığına yer verildi. Soru ile cevapları görmek için aşağıdaki adrese gitmeniz gerekmektedir. 

https://ekampus.anadolu.edu.tr/

Yukarıdaki linki kopyalayın. Açılan yeni sayfada giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda dersin üzerini tıklayın. Daha sonra aşağıda çıkmış sorular kısmından sorular ile cevaplara ulaşabilirsiniz.

SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF final dönemi sınav sonuçlarının 30 Mayıs ile 3 Haziran arasında açıklanması bekleniyor. Sınav sonuçları açıklandığında bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

HARFLER NE ANLAMA GELİYOR? İŞTE HARFLERİN NOT KARŞILIĞI

AÖF sınav sonucunda adaylara harflerle not verilecek.

Bir dersten CC ve üzerinde (AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC) not alan bir öğrenci, Genel Not Ortalaması ve “AKADEMİK DURUM”u ne olursa olsun; bu dersten geçmiş sayılır.

Bir dersten FF, DZ ve YZ notu alan bir öğrenci, Genel Not Ortalaması ve “AKADEMİK DURUM”u ne olursa olsun; bu dersi tekrar almak zorundadır.

Bir dersten Koşullu Geçer (CD, DC ve DD) not alan bir öğrencinin ders durumu, “AKADEMİK DURUM”a göre belirlenir. Akademik Durum öğrencinin genel not ortalamasına göre aşağıdaki şekilde belirlenir.
 • Genel Not Ortalaması 2,00 ve üzerinde olan öğrencinin durumu: BAŞARILI
 • Genel Not Ortalaması 2,00’nin altında olan öğrencinin durumu: UYARI

İşte harflerin karşılıkları

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç