Son Dakika: Amerika, Pençe Kılıç Harekatına Destek Verdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Amerika, Pençe Kılıç Harekatına Destek Verdi

Son dakika haberi: Amerika'dan Türkiye'ye harekat desteği geldi. İşte Beyaz Saray'dan gelen açıklama.

Son Dakika 22 Kasım 2022 18:55 0
Son Dakika: Amerika, Pençe Kılıç Harekatına Destek Verdi

Son dakika haberi: Amerika'dan Türkiye'ye harekat desteği.

Amerika Birleşik Devletleri'nden bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada Pençe Kılıç Harekatına destek verildi. Konu ile ilgili  Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada Türkiye'ye destek mesajı verildi ve "Türkiye’nin güneyinde meşru terör tehdidi sürüyor, kendisini savunma hakkı var” ifadelerine yer verildi.

ERDOĞAN: KARA HAREKATI

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yaptığı açıklamada kara harekatı mesajı verdi ve şu ifadeleri kullandı: 

"Gaziantep'te şehit olan yavrularımızın tek damla kanı dahi boşa gitmeyecek. Saldırıların kaynakları bellidir. Teröristlerin kimliğini, sicilini, yerini biliyoruz.

Kimlerin silahlandırdığını da çok iyi biliyoruz. Sabrımız bir hukuk devleti olarak anlaşmalara sonuna kadar riayet etme hassasiyetimizdendir.

Buradan, açıkça ilan ediyorum. Biz Suriye sınırlarımızın güvenliğe kavuşturulması hususunda yaptığımız her anlaşmaya riayet ederek üzerimize düşenleri yerine getirdik.

Türkiye'yi oyalayacaklarını sananlar için yolun sonu gelmiştir. Artık bu saatten sonra bizim için tek bir ölçü vardır. Tek bir sınır vardır. O da kendi ülkemizin güvenliğidir. Bu güvenliğimiz nerede başlarsa oraya kadar gitmektir.

Irak ve Suriye sınırlarımızın bir kısmında bu güvenlik çizgisini olması gereken yere çektik. Hala sınırlarımıza saldırılar sürüyor. Bu çizgiyi güvenli yere çekmemize kimse mani de olamaz karşı da çıkamaz

En kısa sürede tankımızla askerimizle hepsinin kökünü kazıyacağız. Bunu da böyle bilin."

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için finans7'yi taipte kalın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç