Son dakika Alp Kırşan öldü mü?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika Alp Kırşan öldü mü?

Son dakika haberi: Alp Kırşan öldü mü? Alp Kırşan'ın sağlık durumu nedir? İşte gelen son dakika bilgileri.

Kültür Sanat 25 Ara 2022 01:21 0
Son dakika Alp Kırşan öldü mü?

Sosyal medya üzerinde son günlerde en çok araştırılan konu, Alp Kırşan öldü mü sorusu odlu. Google verilerine baktığımızda bu kelimenin son dönemlerde fazlaca arandığı görüldü.

Sadece Google'ın son 1 saatlik arama verilerinde Alp Kırşan kelimesinin aramasında "Alp Kırşan vefat etti mi" , "alp kırşan yaşıyor mü" , "alp kırşan öldü mü son dakika" , "alp kırşan öldü mü" kelimelerinin çokça arandığı görüldü. İşte arama kısmında son 1 saatlik veriler:

ALP KIRŞAN'I YIKAN ÖLÜM

Geçen gün Alp Kırşan hakkında acı bir haber geldi. Gelen bilgilere göre Kırşan'ın babasını kaybettiği öğrenildi. Alp Kırşan'ı yıkan vefat haber sosyal medya üzerinde verildi. Kırşan yaptığı paylaşımda acı haberi şu şekilde verdi: "Canım babamızın vefatını üzüntü içinde sizlerle paylaşmak çok zor. Bugün 20.30'da maalesef hayata gözlerini yumdu. Cenazesi yarın ikindi namazına müteakiben Atakent Beşikçioğlu Camii'nden kaldırılacaktır"

Alp Kırşan'a sevenleri şu şekilde başsağlığı mesajı yayınladı: "Canımız babamız Erdinç Kırşan bu akşam aramızdan ayrıldı. Cenazesi yarın ikindi namazına müteakiben Beşikçioglu Camii’nden kaldırılacaktır. Nurlar içinde uyu güzel babam. Teşekkür ederim beni bu kadar güzel sevdiğin için… Şimdiden özlemle…"

ALP KIRŞAN'IN SAĞLIK DURUMU NEDİR?

Alp Kırşan'ın sağlık durumu ile ilgili olumsuz bir haber yayınlanmadı. Kırşan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor.

Finans7.com 'u takip ederek son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden haberdar olabilirsiniz.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç