Son dakika: Akşener ile Mansur Yavaş arasındaki o sözler gündem oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Akşener ile Mansur Yavaş arasındaki o sözler gündem oldu

Son dakika haberi: Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile Akşener arasındaki görüşmede söylenen söz gündem oldu.

Siyaset 11 Ara 2023 0
Son dakika: Akşener ile Mansur Yavaş arasındaki o sözler gündem oldu

Mansur Yavaş'ın Akşener'e verdiği belirtilen cevap gündem oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında 23 Kasım tarihinde bir görüşme gerçekleşti. Düzenlenen toplantıda iki isim arasında 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler görüşülürken sosyal medya üzerinde ve haber sitelerine yapılan açıklamanın sadece nezaket ziyareti olduğuna yer verildi.

Fakat görüşmeye ilişkin ilk bilgi geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre İYİ Parti Ankara il Başkanı Yener Yıldırım bir açıklama yaptı ve söz konusu görüşmenin detaylarına ilişkin bazı bilgiler verdi.

Yener Yıldırım yaptığı son dakika açıklamasında Mansur Yavaş ile yapılan görüşme sırasında CHP Genel Başkanlığı görevine yeni gelen Özgür Özel'in selamının geldiği belirtildi.

Yapılan açıklamada, "Ankara için bir talebim yok, biz zaten yüzde 60 oranıyla kazanıyoruz dedi ve gitti. Mansur beyin genel başkanımıza söylediği aynen bu" dediğini belirtti.

Söz konusu açıklama kısa sürede gündem oldu.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç