Son dakika: AK Partinin seçim beyannamesi açıklanıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: AK Partinin seçim beyannamesi açıklanıyor

Son dakika haberi: AK Parti'nin seçim beyannamesine kısa süre kaldı. Numan Kurtulmuş yaptığı açıklamada sona gelindiğini söyledi.

Seçim 16 Mart 2023 13:35 0
Son dakika: AK Partinin seçim beyannamesi açıklanıyor

Son dakika: AK Parti'nin seçim beyannamesinde sona gelindi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş bir son dakika açıklamasında bulundu. Kurtulmuş yaptığı açıklamada AK Parti'nin seçim beyannamesinde son aşamaya gelindiğini ve kısa sürede seçim beyannamesinin yayınlanacağını söyledi.

Cumhur İttifakına yeni katılan partiler hakkında açıklama yapan Numan Kurtulmuş, "Cumhur İttifakı'nın kurulduğu günden bu yana, Bahçeli'ye teşekkür etmek istiyorum, hiçbir zaman bir pazarlık ittifakı olarak görülmedi. İki farklı kimlik ortak hedeflerde buluştu. Yeniden güçlü Türkiye'yi kurma, önümüzdeki yüzyılı Türkiye Yüzyılı yapma hedefi. Yeniden Refah ve Hüda Par ile görüşmeler sürüyor. Bu ittifakın ana partisi AK Parti'dir. Merkez sol, sağ tarifleri artık çok değişti. AK Parti yeni bir merkez inşa etti ve bu merkezi iktidara taşıdı. Sadece bir bölgenin partisi değil" değerlendirmesinde bulundu.

ÜÇ DÖNEM KURALI VAR MI?

Seçimelrde AK Parti'de 3 dönem kuralı olup olmayacağına değinen Kurtulmuş, "Bu kararı verecek olan MYK ve Cumhurbaşkanımızdır. AK Parti, 11 buçuk milyon üyesi olan bir siyasi parti. İstisnasız uygulanmasından yanayız" değerlendirmesinde bulundu.

SEÇİM BEYANNAMESİ AÇIKLANACAK

AK Parti'nin seçim beyannamesinin kısa sürede açıklanacağını söyleyen Numan Kurtulmuş, "Siyasette yapmayı başardığımız, bütün rakiplerini çok iyi takip etmek ve onların adımlarına göre adım atmak değil. Mühim olan kendi ayaklarımızın üzerine basarak devam etmektir. Biz kendi seçim kampanyamıza yoğunlaştık. Seçim beyannamesi hazırlığını son ana getirdik. Önceliği deprem sonrası ortaya çıkan afet risklerinin ortadan kaldırılması. İnşallah bunu yapmak mümkün olur" ifadelerini kullandı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç