Son Dakika: AK Partili Milletvekillerinden EYT Açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: AK Partili Milletvekillerinden EYT Açıklaması

Son dakika haberi: AK PArtili vekillerden emeklilikte yaşa takılanlar hakkında son dakika açıklaması geldi.

Siyaset 8 Mayıs 2022 10:08 13
Son Dakika: AK Partili Milletvekillerinden EYT Açıklaması

Son dakika haberi: AK PArti'den mülteci, ekonomi ve EYT açıklaması geldi.

AK Partili milletvekilleri, seçim için sahaya inmeye başladı. Özellikle Ramazan ayında kendi seçim bölgelerine giden vekiller, buralarda sahur ve iftar programlarına katıldı ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Sorunları dinleyen ve çözümleri , yapılanlar hakkında vatandaşları bilgilendiren AK Partili milletvekilleri, en çok 3 sorun ile karşılaştı. Vatandaşların kendilerine 3 sorun nedeniyle sitem ettiğini, 3 sorunun çözülmesi gerektiğini söylediği aktarıldı. İşte o 3 sorun:

EKONOMİ, HAYAT PAHALILIĞI

Son dönemlerde art arda gelen zamlar vatandaşların belini iyice bükerken AK Partili vekillere bu konuda çok tepki geldiği aktarıldı. Fiyat pahalılıkları büyük tepki çekerken vatandaşlar, artık fiyat istikrarı gelmesini istiyor. Ekonomi ve hayat pahalılığı nedeiyle şu anda yüzde 10'luk kararsız kesim var. Ekonominin düzelmemesi durumunda bu kesimin oy vereceği parti hala meçhul.

İKİNCİ KONU : MÜLTECİLER

Vatandaşlardan vekillere gelen en çok ikinci şikayet ise mülteciler sorunu. Vatandaşlar , mülteciler sorunun çözülmesini istiyor. Suriyeliler yüzünden iş bulamıyoruz, Suriyeliler yüzünden sıkıntı çekiyorsuz ifadeleri halk arasında çokça kullanılıyor. Vatandaşlar bu konuda çalışma yapılmasını istiyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı son açıklamada Suriye'de 100 bin briket ev yapılacağını ,1 milyon Suriyelinin buralara yerleştirileceğine yer verildi. Söz konusu çalışma ile Suriyelilere ev verilecek ve iş alanları yapılacak. İşyeri açılması için krediler de sağlanacak. 

ÜÇÜNCÜ KONU: EYT

AK Partili vekillerin karşısına en çok çıkan üçüncü konunun ise EYT olduğu belirtiliyor. Neredeyse gittikleri her yerde emeklilikte yaşa takılanlarla karşılaşan AK Partili Vekiller, her yerde bu konunun gündeme geldiğini söyledi. 

"BU KONUDA MUTLAKA ADIM ATILMASI GEREKİYOR"

 AK Partili vekillerin, gelen talepler ve tepkiler sonrası parti yönetimine, bu konuda mutlaka çalışma yapılması gerekiyor dediği öğrenildi. Son dakika kulis bilgisine göre 2023 seçimlerinden önce bu konuda mutlaka çalışma yapılması için AK Partili vekillerin bastırdığı öğrenildi. 

Sizce çalışma yapılır mı? Aşağıdaki yorum kısmından bu konudaki düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Twitter adresimizi takip ederek EYT haberlerini ve gündem çalışmalarını Takip edin >>> TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (13)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ister bldy bşk. Ister milletvekili ister yoldan geçen anketci Akp li kimi görürsem göreyim Hemen EYT diye baģırıyorum. Protesto ediyorum EYT hallolmadan konuşmayın diyorum
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Çevir kazı yanmasın aman eyt li uyanmasın Oyalama taktiği bu 2023 te bu oyalamanın eserini görecekler Oy moy yok akp ye
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yasayı ne kadar geciktirirlerse o kadar geriye giderler.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bu saatten sonra biraz zor AKP veMhp ye oy moy yok Eytlileri görmeyenleri bizde görmeyiz belediye seçimlerinde olduğu gibi Eytli koltuktan eder
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Geçti bor un pazarı sür eşeği Niğde ye