Son dakika: AK Parti'den uzman çavuşlara kadroda kötü haber
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: AK Parti'den uzman çavuşlara kadroda kötü haber

Son dakika haberi: Uzman çavuşlara kadroda son dakika açıklaması AK Parti'den geldi. Peki uzman çavuşlara kadro var mı?

Haberler 13 Ocak 2023 13:02 1
Son dakika: AK Parti'den uzman çavuşlara kadroda kötü haber

Son dakika: Uzman çavuşlara kadroda üzen haber.

Uzman çavuşlara kadro ile ilgili son dakika açıklaması geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş yaptığı son dakika açıklamasında sözleşmelilere kadro konusunun meclise sunulduğunu söyledi. Elitaş yaptığı açıklamada kadronun 28 Kasım 2022 olarak sınırlandırıldığını, bu tarihten önce sözleşmeli çalışanların kadroya alınacağına yer verildi.

Elitaş açıklamasında şunları söyledi: 28 Kasım 2022'den başlamak üzere sözleşmeli personel kadrosundan 657 sayılı kanunun 4B kapsamında çalışma hayatlarına devam edecekler. 3 yıl üst üste sözleşmesi tekrar edilen kişiler, aday memur kadrosundan 3 yılın sonunda memur kadrosuna girmeyi hak ediyorlardı. Bu düzenleme ile 28 Kasım 2022'den önce sözleşmeli olanların beklemeden doğrudan bulundukları kurumlarda memur kadrosuna geçecekler"

ASKERİ PERSONELLER KADROYA GEÇMEYECEK

"Bu çerçevede, kamudaki yaklaşık 520 bin sözleşmeli personelden 424 bininin memur kadrolarına atanabilecek" diyen Elitaş açıklamasının devamında kapsam dışında kalan personelleri şu şekilde verdi: "Sözleşmeli olarak istihdam edilenlerden; kısmi zamanlı ve proje bazlı çalışanlar, yabancı uyruklular, askeri personel, akademik personel, KİT personeli, sanatçılar, Meclis danışmanları, Sağlık Bakanlığı yöneticileri ile personelinin tamamı sözleşmeli olan kurumlarda çalışanlar, kadroya geçiş çerçevesi dışında kalacaktır”

Bu açıklamaya göre baktığımızda uzman çavuşlara kadronun kapsamda olmadığı görüldü. Sizce kadro verilmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. 

Uzmanlara kadro gelince haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
KESİNLİKLE KADRO UZMAN ÇAVUŞLARIN HAKKIDIR KADRO YOKSA OY YOK