Son dakika: AK Parti'den staj, çıraklık sigortası ve belediye şirket işçilerine kadroda ilk olumlu açıklama 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: AK Parti'den staj, çıraklık sigortası ve belediye şirket işçilerine kadroda ilk olumlu açıklama 2023

Son dakika haberi: CNN ekranlarına konuk olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, staj, çıraklık ve belediye şirket işçilerine kadro açıklamasına değindi.

Ekonomi 14 Ocak 2023 12:59 11
Son dakika: AK Parti'den staj, çıraklık sigortası ve belediye şirket işçilerine kadroda ilk olumlu açıklama 2023

Staj çıraklık mağdurları ve belediye şirket işçilerine kadro ile ilgili son dakika açıklaması.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş bir son dakika açıklamasında bulundu ve staj çıraklık ile belediye şirket işçilerine kadro konusuna değindi. 

Cnn Türk ekranlarında yayınlanan hafta sonu özel programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu. Kurtulmuş açıklamasına seçimlerin öne çekilebileceği konusuna değinerek başladı ve "Henüz tam net olarak söylemek mümkün değil. Zorunluluklar dolayısıyla bir miktar erken olabilir. Bu bir erken seçim değildir. Biraz öne alınması bunun erken seçim olacağı anlamına gelmez" ifadelerini kullandı.

SAHADA NE VARSA MASAMIZDA

AK Parti'nin hazırlanan seçim beyannamesine değinen Kurtulmuş, "Kim benim bir görüşüm var diyorsa dinliyoruz. Bizim en büyük özelliklerimizden birisi sahada ne konuşuluyorsa, milletin masasında ne varsa o bizim de masamızdadır. Gençlerimizin gündemindeki meselelerin ne olduğunu biliyoruz. Burada şöyle bir avantajımız var. Geçtiğimiz kısa sürede AK Parti Metaverse'ü gündemine taşıdı. Aynı zamanda blok zincir meselesi çok güzel programda yine takdim edildi. AK Parti'm aynı şekilde" ifadelerini kullandı.

STAJ ÇIRAKLIK SÜRESİ VE BELEDİYE ŞİRKET İŞÇİLERİNE KADRODA OLUMLU CEVAP

Sosyal medya üzerinden gelen soruları da yanıtlayan Numan Kurtulmuş, staj çıraklık sigorta sürelerinin sayılması ve belediye şirketlerinde çalışan işçilerin kadroya geçirilmesi konusunda düzenleme olup olmadığı sorusuna , "Gündemimizde diyerek yanıt verdi. Kurtulmuş açıklamasında şunları söyledi: "Ben tüm konulara girmektense şunu söylüyorum. Halkın gündeminde olup AK Parti'nin masasında olmayan konu yok. Ama bunların hangi zamanda çözülebileceği, hangi öncelik içinde çözülebileceği hükümetin takdiridir. Eldeki imkanlar , eldeki gerçek imkanlarımızı planlayarak bir zamanlama yapılıyor. Çok şükür halkın tamamımna yakını büyük oranda çözülür"

Staj , çıraklık ve belediye şirket işçilerine kadro geldiğinde haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Yorumlar (11)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
Staj başlangıç sayılmalı
Ziyaretçi 14 Ay Önce
sigorta;tercih değil, zorunluluktur. kısa vadeli sigorta mı, uzun vadeli sigorta mı yapalım denmez.staj ve çıraklarda, sgk tescili yapılmış ve iş akdi oluşmuşsa o sigorta emeklilik sigorta başlangıcı sayılmalıdır.
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Stajı başlangıç sayın. Saymamakla hata yapıyorsunuz oy kaybedeceksiniz. Staji başlangıç saymazsaniz bu insanlardan ve ailleridenboy alamayacaksınız. Daha önce eyt yi de yapmayacagi demiştiniz. Seçimlerde çok oy kaybettiniz. Stajı da sayıp mağduriyetleri sayın. Doktorların ve avukatların stajını sayıp diğerlerini dışlamak adalete sığmaz. Bu çalışma bakanı akp ye oy kaybettiriyor. Siyaseti beceremiyor.
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Adalet tabikide çıraklık eğitim çok önemli bir konu
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Neden doktorlar avukatların kabul oluyada bize neden yok cvp