Son dakika: Aile destek programı Nisan 2024 ödeme tarihi açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Aile destek programı Nisan 2024 ödeme tarihi açıklandı

Son dakika haberi: Aile destek programı Nisan ayı ödeme tarihi belli oldu. Peki ödeme ne zaman?

Sosyal Yardımlar 3 Nisan 2024 0
Son dakika: Aile destek programı Nisan 2024 ödeme tarihi açıklandı

Aile destek programı Nisan ayı ödeme tarihi belli oldu.

Aile destek programı kapsamında sosyal yardımdan faydalanan vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemi Götaş'tan gelen son dakika açıklamasında Nisan ayı aile destek programı ödeme tarihine yer verildi. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? İşte gelen son dakika bilgileri.

AİLE DESTEK PROGRAMI NEDİR?

Aile Destek Programı, ihtiyaç sahibi ailelerin desteklenmesi amacıyla 12 aylık ödeme dönemi ile sınırlı olmak üzere, hanelerin kişi başına düşen gelir tutarına göre belirlenen 4 farklı gelir aralığı için 850-1250 TL tutarları arasında değişen aylık yardım ödenmesini içeren bir yardım programıdır.

ÖDEME TARİHİ BELLİ OLDU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ramazan Bayramı'nın huzur iklimini hep birlikte yaşamak, ailelerimizin bayram sevincini daha da artırmak adına Türkiye Aile Destek Programımızın ödemelerini öne çekerek 4 Nisan Perşembe günü hesaplara yatırıyoruz. Hak sahibi tüm ailelerimiz için hayırlı olsun." dedi.

Göktaş, aileyi merkeze alan bakış açısı ve milletin yaşam standartlarını daha da yükseltmek hedefiyle çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç