Son dakika: Aile destek programı Mart 2024 ödeme tarihi açıklandı: Zam geldi mi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Aile destek programı Mart 2024 ödeme tarihi açıklandı: Zam geldi mi?

Son dakika haberi: Aile destek programı Mart ayı ödeme tarihi belli oldu. Peki ödeme ne zaman? Zam geldi mi?

Son dakika: Aile destek programı Mart 2024 ödeme tarihi açıklandı: Zam geldi mi?

Aile destek programı Mart ayı ödeme tarihi belli oldu.

Aile destek programından faydalanan vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. E Devlet kapısı üzerinden yapılan son dakika açıklamasında Mart ayında aile destek programı ödeme tarihlerine yer verildi. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? İşte gelen son dakika bilgileri.

AİLE DESTEK PROGRAMI NEDİR?

Aile destek programı, genel seçimlerden bir sene önce gelmiş ve dar gelirli vatandaşlara gelir durumuna göre ayda temel ihtiaçlarını karşılaması için ödemeler yapıldı. Yapılan ödemeler devam ederken vatandaşlar, destek ödemesine zam gelmesini talep etti. Peki destek ödemesine zam geldi mi? Ne zaman zam gelecek?

ZAM YOK

Haberimizin başında aile destek ödemesi alan vatandaşlarımıza bilgisini verelim. Aile destek programı ödemelerine herhangi bir zam yapılmadı ve yapılmayacak. 2024 yılında tüm sosyal yardımlara yüzde 49.25 oranında artarken sadece aile destek ödemesine zam gelmedi. Sizce destek ödemesi kaç TL'ye zamlanmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ BİTİYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının resmi internet sayfasında yayınlanan duyuruda "Bu kapsamda ihtiyaç sahibi ailelerin ikinci 12 aylık dönemde de (Temmuz 2023- Haziran 2024) hane içindeki kişi başına düşen gelir tutarına göre belirlenen 4 farklı gelir aralığı için farklı yardım tutarları ile aylık periyotta desteklenmeleri sağlanacaktır" denildi ve ödemelerin Haziran ayında sona ereceğine yer verildi.

Sizce destek ödemesi uzatılmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

ÖDEME TARİHİ BELLİ OLDU

Şubat ayı destek ödemesi 8 Mart tarihinde hesaplara yatırılacak.

Yorumlar (13)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Ay Önce
bence uzatılmalı bide zam yapılmalı herşey pahalı çocuklar genel ihtiyaçlarını bile karşıliyamiyprum
Ziyaretçi 2 Ay Önce
Uzun zamandır almayı bekliyorum ilk defa aldım onu da haziranda bitirecekler hepi topu 3ay hayrını gördük bir şey yapıyorsanız bari tam hakkıyla yapın nasiplenelim en azından…
Ziyaretçi 2 Ay Önce
Uzatılmalı
Ziyaretçi 2 Ay Önce
Evet uzatılmalı en azından yağ ve şeker alıyoruz hoş yakında ona da yetmeyecek
Ziyaretçi 2 Ay Önce
Uzatılması lazım herşey pahalı alma gücümüz yok bununla yerinebiliyorum bazen lütfen sesimizi duyun yardımları kesmek yerine yaygınlaştırılması daha makul olur.