Son dakika: Afşin'de bekçi ve kardeşleri , Doktoru dövdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Afşin'de bekçi ve kardeşleri , Doktoru dövdü

Son dakika haberi: Afşin'de bekçi ile kardeşleri , doktora saldırdı ve hastaneyi bir birine kattı.

3.Sayfa 10 Ocak 2023 18:02 0
Son dakika: Afşin'de bekçi ve kardeşleri , Doktoru dövdü

Son dakika haberi: Bekçi ve kardeşleri doktora saldırdı.

Son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Afşin Devlet Hastanesi'ne gelen bekçi ve kardeşleri , kaza yaptık dediler ve doktor rapor açmak isteyince ona saldırdı. Yaşanan olay sonrası jandarma ekipleri, bekçiyi gözaltına alırken diğer iki kişi ise bölgeden kaçtı.

Olaya baktığımızda doktorun rapor açmak zorunda olduğunu söylediği , ancak C.K. ve kardeşleri adli rapor istemediklerini söyledi. Doktor Ramazan Oğuz, rapor açmak zorunda olduğunu söyleyince de ortalık karıştı ve bekçi ile kardeşleri doktora saldırarak ortalığı bir birine kattı.

Olay ile ilgili açıklama yapan sağlık personelleri, "Sağlıkta şiddete cezayı arttıran ve bu suçu kategorik bir suç olarak tanımlayan düzenleme hayata geçmiştir. Bu olumlu olmakla birlikte bunun yanı sıra sağlık kurum ve kuruluşlarının sıfır toleranslı alan ilan edilmesi önerimiz süratle hayata geçirilmelidir. Buradaki herhangi bir suçun ertelemesi, paraya çevrilmesi imkansız hale getirilerek hapis cezası ile cezalandırılması gereklidir. Sıfır toleranslı alan uygulaması dışında şiddet uygulayanlara acil haller dışında kamu sağlık hizmetinin belirli bir süre ücretli verilmesi gibi önlemler acilen hayata geçmelidir. Aksi takdirde ne yazık ki şiddetin önlenmesi mümkün değildir. Sağlık çalışanlarının yaşadıklarına bir son verilmesinin başka bir çaresi yoktur. Sağlık çalışanları şiddet sarmalından bir an önce kurtarılmalıdır" dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam  ediyor.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç