Son dakika: Afet Bakanlığı kuruluyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Afet Bakanlığı kuruluyor

Son dakika haberi: Deprem sonrası yeni bir bakanlık kurulması planlanıyor. İşte gelen bilgiler.

Siyaset 22 Şubat 2023 08:46 10
Son dakika: Afet Bakanlığı kuruluyor

Deprem sonrası Afet Bakanlığı kuruluyor.

Hükümete yakın kaynaklardan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden sonra hükümet harekete geçti ve deprem düzenlemeleri yapmaya başladı. Yapılması planlanan düzenlemelere baktığımızda yeni bir bakanlık kurulacağı öğrenildi.

YENİ DEPREMLER İÇİN UYARI

Yeni depremlerle ilgili açıklama geldi. Uzmanlar yaptıkları açıklamada yeni depremler için beklenen yerlere dikkatleri çekti. İstanbul ve Bingöl Karlıova'da deprem beklendiği bildirilirken buralarda depreme dayanıklı binalar yapılması, mevcut binalardan depreme dayanıklı olmayanların hemen güçlendirilmesi ve dayanıksız binaların ivedilikle yıkılarak yenilerinin yapılması çağrıları art arda geliyor.

AFET BAKANLIĞI KURULACAK

Hükümet kaynaklarından alınan son dakika bilgilerine göre Afet Bakanlığı'nın kurulmasının planlandığı öğrenildi. Bunun yanı sıra Deprem Bilim Kurulu adında bir komisyonun kurulmasının planlandığı öğrenildi. Peki sizce Afet Bakanı kim olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (10)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
Naci görür hoca
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Hükümet kendi bünyesinden ve depremden ve deprem öncesinden hiç anlamayan birisini getirip onun cebini dolduracaklar amaç belli
Ziyaretçi 14 Ay Önce
bayındırlık ve iskan bakanlığı ile çevre ve şehircilik bakanlığı yetersiz olduğu için mi acaba
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Kesinlikle NACİ GÖRÜR
Ziyaretçi 14 Ay Önce
muhtemelen bir imam uygun olacaktır.