Son Dakika: Adı Shakira ile Anılan Casillas Puyol ile İlişkisini Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Adı Shakira ile Anılan Casillas Puyol ile İlişkisini Açıkladı

Son dakika haberi Tüm dünyayı salladı. Gelen son dakika açıklamasında Casillas ile Puyol eşcinsel olduklarını söyledi.

Spor 9 Ekim 2022 16:07 0
Son Dakika: Adı Shakira ile Anılan Casillas Puyol ile İlişkisini Açıkladı

Futbolda son dakika: Casillas ile Puyol'dan eşcinsellik itirafı geldi.

İspanya'da dönemin en önemli isimlerinden olan Varcelona'nın en önemli defans oyuncusu , efsanesi Carlos Puyol ile Real Madrid'in efsane kalecisi İker Casillas , Twitter adresleri üzerinden yaptıkları son dakika açıklamasında flaş bir itirafta bulundu.

Adı son dönemlerde Shakira ile anılan İker Casillas yaptığı son dakika açıklamasında eşcinsel olduğunu söyeldi. Kısa sürede büyük yankı uyandıran bu paylaşımdan sonra bir flaş açıklama daha geldi.

Eşcinsel olduğunu açıklayan Real Madrid'in efsane kalecisi İker Casillas, "Umarım bana saygı duyarsınız. Ben bir eşcinselim."  dedi. Bu sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandıran Casillas'ın paylaşımına Yorum Puyol'dan geldi.

Barcelona'nın eski kaptanı Puyol bu yorumu alıntıladı ve "Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker." dedi ve öpücük emojisi koyduş.

Uzun yıllar Real MAdrid ile Barcelona'nın kaptanlığını yapan iki isim İker Casillas ile Carles Puyol , İspanya milli takımını da birlikte terletiyordu. 41 yaşındaki eski kaleci Casillas, 2015 yılındna 2021 yılına kadar gazeteci Sara Carbonero ile evliydi ve 2 oğlu var.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç