Son Dakika: Adalet Bakanlığı ve CTE Promosyon Tarihi Belli Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Adalet Bakanlığı ve CTE Promosyon Tarihi Belli Oldu

Adalet Bakanlığı ve CTE personellerinin promosyon tarihleri belli oldu. Sendika yetkilileri çağrıldı.

Bankalar 7 Ağu 2022 22:43 9
Son Dakika: Adalet Bakanlığı ve CTE Promosyon Tarihi Belli Oldu

Adalet Bakanlığı ve CTE personelleri için  promosyon günü belli oldu.

Adalet Bakanlığı ve CTE bünyesindeki on binlerce kamu personelini ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Son promosyon sözleşmesinde Vakıfbank ile yapılan anlaşmadan sonra yeni süreç başlıyor. 

2017 yılında imzalanan sözleşme ile Adalet Bakanlığı ile CTE personelleri 2017 yılından bu sene 1 Eylül tarihine kadar maaşlarını Vakıfbank'tan alma taahhütü verdi. 1 Eylül tarihinin yaklaşması ile birlikte maaşlar için yeni promosyon imzalanması gündeme geldi. On binlerce personelin meraklı şekilde beklediği promosyon ihalesi için geri sayımda son günlere girildi. Gelen son dakika bilgisine göre Adalet Bakanlığı ile CTE personelleri için promosyon ihalesinin 15 Ağustos tarihinde yapılacağı belirtildi. 

MEMURLARA 3 YILLIK 30 BİN PROMOSYON

Birçok kamu kurumunda 3 yıllığına alınacak maaşlar için 30 bin liralara varan promosyon sözleşmeleri imzalandı. 36 aya böldüğümüzde ayda 900 liraya kadar promosyona imzaların atıldığı görüldü. Sağlık Bakanlığı'nda ise bazı yerlerde 35 bin liralara kadar gidildi. 

Adalet Bakanlığı Merkez, Adli ve İdari Yargı Birimleri ve Taşra Teşkilatı ile Bağlı Kuruluş ve İlgili Kuruluşlar , CTE personellerini kapsamına alacak promosyon ihalesinin 15 Ağustos tarihinde yapılmasının planlandığı, sendika yetkililerinin bu tarihte davet edildiği öğrenildi. 

NE KADAR ?

Adalet Bakanlığı personelleri en az 30 bin lira promosyon bekliyor. En düşük memur maaşının 9 bin 600 lira olduğu ve 150 bin civarında kamu personelini ilgilendirdiği , ciddi bir maaş ödemesi olduğu için en az promosyon ödemesi bu seviyede olmalı.

Sizce 30 bin yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Promosyon ihalesinden haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (9)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
30 bin TL yeterli değil yıllardır hakkımızı yediler artık hakkımız olanı istiyoruz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Biz memur emeklisine ziraat bankasi dilenciye para verir gibi promosyon veriyo devlet neden ziraat bankasinin promosyonlarini diger bankalar gibi ust duzeyden tutmuyor milyonlarca emekli ziraat bankasindan aliyoruz maaslarimizi ayrica kredi borcu olan kisilerinde baska bankaya gitmemize engel koyuyorlar kimse sesini bu konuda cikarmiyo baska bankaya gidebilmeli borcu olsada borc zaten maas hesabindan kesiliyo ayrica madem gondermek istemiyorsunuz ozaman promosyonları sizde yuksek verin gunahtir yaziktir yani haksizlik olmuyomu bu 250 400 lirayi para saniyo ziraat bankasi oysq faizler ust duzeyde
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Normal SSK emeklileri için kamu bankaları ne zaman promosyonlarını yükseltecek ? Ziraat bankasını tercih etmek istiyorum fakat çok düşük promosyon veriyor . Sayın Başkanım bu konuda birşeyler yapar mısınız rica etsek . Siz hetşeye vakıfsınız .
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
14.mılyon emekli var.memura verilen promosyon emekliyede verilsin sgk.annaşma yapsın.bankalarınan
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Emekliyede 35 .40.tl.promosyon verilmiyor