Son Dakika: Adalet Bakanı Bozdağ'dan Bursa'daki Saldırıya İlişkin Açıklama
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Adalet Bakanı Bozdağ'dan Bursa'daki Saldırıya İlişkin Açıklama

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Bekir Bozdağ bu sabah saatlerinde Bursa'da İnfaz Koruma memurlarını taşıyan otobüse yönelik terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haberler 20 Nisan 2022 22:26 0
Son Dakika: Adalet Bakanı Bozdağ'dan Bursa'daki Saldırıya İlişkin Açıklama

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bursa'da infaz koruma memurlarını taşıyan otobüse yönelik terör saldırısına ilişkin, "Fedakarca gayret eden, çabalayan infaz koruma memurlarımıza karşı terör örgütü, terör eylemi düzenliyor ve ona karşı saldırıda bulunuyor. Bu, vahşetin başka bir yüzüdür." dedi.


Bakan Bozdağ ,Adalet Bakanlığı personeliyle bir araya geldiği iftar programında yaptığı konuşmada, adaletin yüksek ve yüce bir değer olduğunu söyledi.


Adaletin dünyayı ayakta tuttuğunu, adalet dağıtmanın zor bir görev olduğunu dile getiren Bozdağ, adalete hizmet eden herkesi kutladı.


Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın DHKP-C'nin saldırısı sonucu şehit olduğunu hatırlatan Bakan Bozdağ, İzmir Adalet Sarayı'na yönelik terör saldırısında da şehit polis memuru Fethi Sekin'in teröristlere karşı canını ortaya koyduğuna işaret etti. Bekir Bozdağ, şehit Sekin'in çok sayıda canın hayatta kalmasına vesile olduğunu bildirdi.


Bursa'daki infaz koruma memurlarını taşıyan servis aracına yönelik terör saldırısına da değinen Adalet Bakanı Bozdağ, "Bugün de sabah saatlerinde Bursa'mızda infaz koruma memurlarımızdan Cengiz Yiğit kardeşim terör örgütünün kurduğu alçakça tuzak neticesi maalesef şehit oldu. Şehidimiz Cengiz Yiğit'e Allah'tan rahmet diliyorum. 7 infaz koruma memurumuz yaralandı, hastanede ziyaretlerinde bulunduk, hepsinin sıhhati yerinde. Hayati tehlikeleri yok." bilgisini verdi.


Türkiye Cumhuriyeti'nin büyük ve kudretli bir devlet olduğunu vurgulayan Bozdağ, terörle Cumhuriyet öncesinde de mücadele edildiğini aktardı. Bozdağ, Cumhuriyet döneminde de 40 yıldır bölücü terör örgütü ve bu örgütle iş birliği içerisinde olan terör örgütleriyle etkin ve kararlı mücadelenin sürdürüldüğünü belirtti.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç