Son Dakika Açıklaması: Belediye Şirket İşçilerine Kadroda Tek Umut Açıklandı 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika Açıklaması: Belediye Şirket İşçilerine Kadroda Tek Umut Açıklandı 2022

Gazeteci Murat Polat bir son dakika açıklamasında bulundu. Polat, Belediye şirket işçilerine kadroda tek umut kaldığını söyledi.

Çalışma Hayatı 18 Ekim 2022 10:37 0
Son Dakika Açıklaması: Belediye Şirket İşçilerine Kadroda Tek Umut Açıklandı 2022

Belediye şirket işçilerine kadroda tek umut kaldı.

Belediyeler bünyesinde şirketlerde çalışan personelleri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Anayurt Gazetesi Yazarı Murat Polat kaleme aldığı yazısında , beleidye şirket işçilerinin kadro için tek umudu kaldığını söyledi.

KADRO BEKLİYORLAR

Belediyeler ve kamuya bağlı şirketlerde çalışan işçiler, şu anda devam eden taşeron işçilere kadro çalışması kapsamında olmak istiyor. Sosyal medya üzerinden seslerini duyurmaya çalışan işçiler, finans7com'a da art arda mesajlar atarak kadro taleplerini söylüyor. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda ve her yazımızda belediye şirket işçilerine kadro konusunu dile getirmeye çalışıyoruz. 

TAŞERON DÜZENLEMESİ NE ZAMAN?

Kadro bekleyen taşeron işçiler için düzenleme önümüzdeki haftalarda meclise gelecek. Ekim ayı sonunda tamamlanacak ve meclise sunulacak söz konusu düzenleme ile KHK kapsamında verilen kadrodan faydalanamayan işçilere, geçici işçilere ve mevsimlik işçilere düzenleme gelecek. Düzenlemenin önümüzdeki 2 hafta içince meclise sunulacağı açıklandı.

BELEDİYE ŞİRKET İŞÇİLERİNİN TEK UMUDUNU AÇIKLADI

Belediye şirket işçilerinin tek umudunu açıklayan Gazeteci Murat Polat, bunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde açıklayacağı seçim müjdeleri merakla beklenirken işçilerin umudunun bu müjdelerde olduğunu söyledi. 

28 Ekim 2022 tarihinde açıklanacak müjdelerden haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN 

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç