Son dakika: Abdurrahman Çadırcı öldürüldü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Abdurrahman Çadırcı öldürüldü

Son dakika haberi: MİT Suriye'nin kuzeyine düzenlediği operasyonda Abdurrahman Çadırcı adlı teröristi öldürdü.

Son Dakika 23 Haz 2023 10:27 0
Son dakika: Abdurrahman Çadırcı öldürüldü

Son dakika: Abdurrahman Çadırcı öldürüldü.

Bölücü terör örgütüne yönelik yurt içinde ve yurt dışında operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Bu sefer son dakika haberi Suriye'nin kuzeyinden geldi. Gelen son dakika bilgisine istihbaratın yerini tespit ettiği "Esad Faraşin" kod adlı bölücü hain , düzenlenen operasyonla öldürüldü.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde yürütme konseyinde yer alan, "Esad Faraşin" ve geçmiş dönemde Avrupa'da sorumlu düzeyde faaliyet yürüttüğü için "Esad Avrupa" kod adlarını kullanan terörist Abdurrahman Çadırcı, MİT tarafından hedef listesine alındı.

Yapılan çalışmalarda, konsey üyelerinin güvenlik gerekçesiyle bir arada bulunmadığı, Irak, Suriye ve Avrupa'da farklı bölgelerde bulunduğu, örgütün özel toplantıları dışında bulunduğu yerden çıkmadığı tespit edildi.

Terörden arananlar listesinde kırmızı kategoride bulunan ve Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Çadırcı'nın Suriye'de olduğu bilgisine ulaşan MİT, bu ülkenin kuzeyindeki Kamışlı kentinde çalışma yaptı. MİT'in düzenlediği operasyonla terörist etkisiz hale getirildi.

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç