Son Dakika: ABD Merkez Bankası Fed Faiz Kararını Açıkladı (75 Baz Puan Faiz Artırımı Ne Demek?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: ABD Merkez Bankası Fed Faiz Kararını Açıkladı (75 Baz Puan Faiz Artırımı Ne Demek?)

Son dakika haberi: Amerika Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. İşte Fed Eylül 2022 faiz kararı.

Dünya 21 Eylül 2022 21:08 0
Son Dakika: ABD Merkez Bankası Fed Faiz Kararını Açıkladı (75 Baz Puan Faiz Artırımı Ne Demek?)

Son dakika haberi: Fed beklenen faizi kararını açıkladı.

Ameirka Merkez Bankası bir son dakika açıklamasında bulundu. Fed tarafından yapılan açıklamada Eylül 2022 faiz kararına yer verildi. İşte yapğılan son dakika açıklaması:

Faizler 75 baz puan arttırıldı.

İşte faiz yorumları:

BEKLENTİ NEYDİ?

Bloomberg tarafından yapılan ankette ekonomistler, Fed'in 75 baz puan faiz artırımı yapacağını beklediklerini ifade etti.

DOLAR KURU

Dolar kuru Fed faiz kararı saatlerinde 18 lira 32 kuruş seviyesinde seyrederken Dolar endeksi son 20 yılın rekorunu kırdı ve 111 seviyesine kadar çıktı. 

ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatlarına baktığımızda gram altın 983 lira seviyesinde yükseldi. Altının ons fiyatı  1668 dolar seviyesinde seyrediyor.

Commonwealth Financial Network’ün Baş Yatırım Sorumlusu Brad McMillan, “Beklentiler çok şahin olunacağı yönünde ancak Fed tam olarak beklendiği gibi bir karar verebilir veya beklentilerden daha güvercin olabilir Bu muhtemelen bu toplantının piyasa üzerindeki olumsuz yönünü sınırlayarak ilerisi için yukarı yönlü bir bakış açısı sağlayabilir” dedi.

Son dakika haberlerinden, finans, ekonomi, emlak haberlerinden haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Finans7.com  | Ankara

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com döviz, kripto paralar, borsa ve emtia fiyatları hakkında herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez. Yatırım tavsiyesi yatırım danışmanları, yatırım uzmanları, aracı kurumlar ve portföy yönetim şirketleri tarafından verilen bir hizmettir. Finans7 sadece bilgilendirir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç