Son dakika: ABD Başkanı Biden kanser oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: ABD Başkanı Biden kanser oldu

Son dakika haberi geldi: Biden'in doktoru yaptığı açıklamada biyopsi sonuçlarını duyurdu. ABD Başkanı Biden kanser oldu.

Dünya 4 Mart 2023 08:15 0
Son dakika: ABD Başkanı Biden kanser oldu

Son dakika haberi: ABD Başkanı Joe Biden kanser oldu.

Beyaz Saray'dan son dakika haberi geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre Bidenm'in göğsünde oluşan bir lezyon için geçen haftalarda biyopsi yapıldığı, 16 Şubat'ta alınan örneğin kanserli hücre olduğu öğrenildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Doktor O'Connor, biyopside alınan lezyonun bazal hücreli karsinom adı verilen bir cilt kanseri türü olduğunu belirtti ve alınan örnek sonrası tüm kanserli dokunun başarıyla alındığını bildirdi. Biyopsi bölgesinin etrafındaki alanın da elektrodesikasyyon ile tedavi edildiğini bildiren O'Connor, ek tedaviye ihtiyaç olmadığını sözlerine ekledi.

Doktor O'Connor açıklamasının devamında bazal hücreli karsinom lezyonlarının metastaz oluşumuna meyilli olmadığının altını da çizdi.

Bu lezyonların boyutlarının büyüme potansiyeli olduğunu bildiren Doktor, Biyopsi bölgesinde iyileşme olduğunu söyledi. ABD Başkanı Biden'in rutin kontrolleri çerçevesinde gözetim altında durumunun takip edileceğini bildiren Doktor, sağlık durumunun şimdilik iyi olduğunu söyledi.

80 yaşında olan ve zaman zaman yürürken düşen, yolunu şaşıran, başkanlık görevini tam olarak yerine getirip getirmediği sıklıkla tartışılan Biden hakkında 17 Şubat günü yayınlanan raporda başkanlık görevini yerine getirmeye uygun ifadelerine yer verildi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç