Son Dakika: 8 Haziran'da Benzin ve Mazota Bir Zam Daha Var
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: 8 Haziran'da Benzin ve Mazota Bir Zam Daha Var

Son dakika haberi: Akaryakıt fiyatlarına yeni zam geleceği açıklandı. Yapılan son dakika açıklamasında zammın Perşembe gününden itibaren geçerli olacağına yer verildi.

Emtia 6 Haz 2022 00:43 0
Son Dakika: 8 Haziran'da Benzin ve Mazota Bir Zam Daha Var

Son dakika haberi: Benzin ve motorine dev bir zam daha yolda.

Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada, dolar kurunda yaşanan artış , buna ek olarak brent petrol varil fiyatında da yaşanan yükseliş ile birlikte benzin ile motorin fiyatına bir zam daha geleceği açıklandı. Sektör temsilcilerinin aktardığı bilgide zam miktarının yarın belli olacağı, zammın diğer gündne itibaren geçerli olacağına yer verildi. 

8 HAZİRAN'DA GEÇERLİ OLACAK

Sektör yetkililerinden aktarılan son dakika bilgisinde benzin ile mazot fiyatlarına 7 Haziran 2022 Çarşamba gece yarısından sonra güncelleme geleceği bildirilid. 7 Haziran gündüz saatlerinde belli olacak zam miktarı finans7.com olacak. Haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

120 DOLARI AŞTI

Ukrayna savaşının başlamasından sonra 138 dolara kadar çıkıp daha sonra yeniden 100 dolar seviyelerine gerileyen brent petrol varil fiyatı yeniden yükselişe geçti ve 120 dolar seviyesine kadar çıktı. 

CİTİ BANK: SENE SONUNDA 

Citi, "Arz-talep dengelerinin kademeli olarak gevşetilmesiyle birlikte yükselen kısa vadeli bir dönemin ardından fiyatlarda aşağı yönlü bir eğilim görmeye devam ediyoruz" dedi. Citi Bank tarafından yapılan açıklamada önümüzdeki dönemde brent petrol fiyatının 113 dolar seviyesine geleceği bildirildi. 

DOLAR KAÇ TL?

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre sabah 16.44 TL seviyesinde olan dolar kuru şu anda 16 lira 57 lira seviyesinden işlem görüyor. 

Kaynak: Finans7.com 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç