Son dakika: 7. Yargı paketinin detayları açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: 7. Yargı paketinin detayları açıklandı

Son dakika haberi: 7. yargı paketinin detayları açıklandı. Yapılan açıklamada önemli düzenlemelerin geleceği bildirildi. Peki 7. yargı paketi ne zaman gelecek?

Haberler 15 Mart 2023 12:32 1
Son dakika: 7. Yargı paketinin detayları açıklandı

7. Yargı Paketinin detayları açıklandı.

AK Parti'den bir son dakika açıklaması geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç yaptığı son dakika açıklamasında 7. yargı paketinin meclise geldiğini söyledi. Gelen paketin detaylarını açıklayan Tunç, görüşmelerin bugün başlanacağını söyledi.

"#TBMM #AdaletKomisyonu’nda görüşmelerine başlanacak olan 7.#yargıpaketi olarak bilinen İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda değişiklik teklifimizle 21 farklı kanunda değişiklik yapan, vatandaşlarımızı ve yargı camiamızı ilgilendiren önemli düzenlemeler var" diyerek açıklamasına başlayan Yılmaz Tunç, yaptığı paylaşımda yeni yargı paketinin detaylarını aktardı.

"18 yaşından küçük engelli veya ağır hasta çocuğu olan 10 yıldan az cezaya çarptırılan hükümlü annelerin cezalarının infazı 1 yıl ertelenebilecek. Her defasında 6 ayı geçmemek üzere erteleme 4 kes uzatılabilecek.

Sentetik katinon ve türevleri, sentetik opioid ve türevleri ile amfetamin ve türevleri de uyuşturucu suçları kapsamına alınarak bu maddelerin imal ve ticaretinde cezalar yarı oranda arttırılıyor.

Uyuşturucuu madde bağımlısı hükümlülerin cezaevlerinde tedavi ve rehabilitasyona katılmaları zorunlu hale gelecek"

Aşağıdaki fotoğrafta yargı paketi ile yapılan düzenlemeler yer alıyor. Fotoğrafın büyük hali için TIKLAYIN

MAHKUMLARA AF OLACAK MI?

Düzenleme kapsamında mahkumlara af ile ilgili bir maddeye yer verilmediği görülüyor. Sizce gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

NE ZAMAN GELİYOR?

Düzenleme bugün mecliste görüşülmeye başlanacak. Görüşmelerden haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
BAĞKUR GERİYE DÖNÜK GÜN ALMA BUNU DA KOYSANIZA PAKET İÇİNE BU DEVLETE PARA LAZIM SONUÇTA HANİ YUZYILIN AFFI BAĞKURU NE DİYE AYIRIYORLAR