Son dakika: 40 şehre kuvvetli yağmur ve kar geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: 40 şehre kuvvetli yağmur ve kar geliyor

Son dakika haberi: Meteoroloji Genel Müdürlüğü 40 şehre kuvvetli yağmur ve kar geleceğini duyurdu. İşte yayınlanan hava durumu.

Yerel Haberler 7 Ocak 2023 16:52 0
Son dakika: 40 şehre kuvvetli yağmur ve kar geliyor

Son dakika haberi: 40 şehre şiddetli yağmur ve kar geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada 40'tan fazla şehirde şiddetli kar ve yağmur beklendiği bildirildi. Yayınlanan son dakika açıklamasına baktığımızda birçok şehirde kuvvetli kar ve yağmur beklendiği görüldü. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda ülke geneli hava durumuna yer verdik.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son dakika açıklamasına baktığımızda, "Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Bartın, Kastamonu, Sinop, Tokat, Erzurum, Ağrı, Ardahan ve Şanlıurfa çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olmak üzere; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu, Şanlıurfa, Bartın ve Sinop çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Marmara ile iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor" ifadelerine yer verildiği görüldü.

Yağışların, Rize ve Artvin kıyılarında kuvvetli yağmur, iç kesimlerinde yer yer yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek, ulaşımda aksamalar, sel, su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

5 Günlük hava durumu şu şekilde:

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç