Son dakika: 4 Haziran kabine toplantısı kararlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: 4 Haziran kabine toplantısı kararlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısından sonra kameralar karşısına geçerek kabine kararlarını açıkladı.

Son Dakika 4 Haz 2024 18:37 5
Son dakika: 4 Haziran kabine toplantısı kararlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

4 Haziran kabine kararları açıklandı.

Kabine toplantısı sona erdi. Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan kabine , önemli kararlara imza attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki kabine toplantısının sona ermesinden sonra  kameralar karşısına geçti kabine kararlarını da kamuoyuna açıklamaya başladı. 

İşte kabine kararları;

"Aziz milletim değerli basın mensupları sizleri selamlıyorum. 81 il ile birlikte dünyanın farklı ülkelerinde bizi takip eden vatandaşlarımı saygı ile selamlıyorum.

Bu sabah eğitim sırasında kaza kırıma uğrayan uçakta şehit olan 2 pilotumuza Allah'tan rahmet, ailesine, milletimize ve kahraman ordumuza başsağlığı diliyorum.

14-28 Mayıs sonrası oluşturduğumuz kabinenin 1. yılı tamamlandı. Türkiye'ye hizmet etme imkanını bize bahşettiği için Rabbime hamd ediyoruz. Kabine üyeleri olarak hep birlikte milletimizin teveccühüne mazhar olabilmenin gayretindeyiz.

Her yıl bütçe ve kesin hesap görüşmelerinde hesap verdik veriyoruz. 81 ilimizin tamamında katıldığımız toplantı ve mitinglerde doğrudan milletimize hesap verdik. Kaynakların nereye gittiğini detaylı şekilde açıklıyoruz. Biz 85 milyonun tamamının hükümetiyiz. Emekçinin olduğu kadar işverenin de hükümetiyiz. Köylünün olduğu kadar şehirlinin de hükümetiyiz. Gençlerin olduğu kadar kadınların da yaşlıların da hükümetiyiz.

Hükümet olarak yegane referansımız hizmetlerimizdir. Hedeflerimiz ortadadır. Yaptıklarımızı yapacaklarımızı milletimiz görmektedir. Bugün Türkiye için ne yaptık sorusunu sormaktan geri durmayacağız.

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (5)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 53 Gün Önce
laf
Ziyaretçi 53 Gün Önce
Esnaf bitti çok magduruz prim ödeyemiyoruz bağkur primi 7200 olacak demişti cumhur başkanımız sözünü tutmadı
Ziyaretçi 53 Gün Önce
kabineden birde şu yavaş işleyen istinaf mahkemeleri olsa binler dua eder.
Ziyaretçi 53 Gün Önce
cumhurbaşkanım bizimde hükumetimiz olun bikere olsun alın terimizin hakkını verin kendi ülkemizde kölelik yaptirmayin ezdirmeyin işlerinin oyuncağı yaptirmayin yemekhaneler kadro bekliyor
Ziyaretçi 53 Gün Önce
😃