Son dakika: 2024 EKYS başvuru tarihleri açıklandı: Şartları nedir?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: 2024 EKYS başvuru tarihleri açıklandı: Şartları nedir?

ÖSYM'den yapılan son dakika açıklamasında 2024 yılı EKYS başvuru ile sınav tarihlerine yer verildi. İşte başvuru bilgileri.

Sınav 6 Kasım 2023 0
Son dakika: 2024 EKYS başvuru tarihleri açıklandı: Şartları nedir?

2024 EKYS başvuru ve sınav takvimi, başvuru şartları!

2024 yılı Milli Eğitim Bakanlığı yönetici seçme sınavı hakkında son dakika açıklaması geldi. ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 2024 yılı sınav takvimine yer verildi.

ÖSYM resmi internet adresinden yapılan açıklamada Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı EKYS başvurularına ilişkin son dakika bilgilerine yer verildi.

Sınav, saat 10.15’te başlayacak ve cevaplama süresi 150 dakika (2,5 saat) olacaktır. Adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır. Sınavın ilanı MEB tarafından, başvuruların başladığı günde eşzamanlı olarak yapılacaktır. İlanda, sınava başvuru koşulları ayrıntılı olarak yer alacaktır. Başvuru koşullarını taşımadığı halde sınava giren ve başarılı olan adayların atamaları MEB tarafından yapılmayacaktır. Sınava başvuracak adayların Millî Eğitim Bakanlığında öğretmen olması gerekmektedir. Bu şartı taşımayan adayların başvurusu sistem tarafından engellenecektir.  Sınava başvuru koşullarını taşımayan adaylardan sınava alınanlar, sınava girmiş olsalar dahi MEB tarafından mülakata çağrılmayacak, atamaları yapılmayacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir.

ÜCRET

Geçen sene 285 TL olan ücretin bu sene 350 TL olması bekleniyor. Sizce çok mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

BAŞVURU TARİHİ

EKYS başvurusu 4-11 Ocak 2024 tarihleri arasında alınacak.

SINAV TARİHİ

EKYS sınav tarihi ise 18 Şubat 2024.

Başvurudan haberdar olmak için aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç