Son dakika: 2023 öğretmen atama sayısını verdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: 2023 öğretmen atama sayısını verdi

Son dakika: Kulislerden aldığı bilgileri paylaşan Pınarbaşlı, 40 bin atama yapılmasının planlandığını söyledi.

Son dakika: 2023 öğretmen atama sayısını verdi

2023 yılı öğretmen atama sayısını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 yılı sözleşmeli öğretmen alımı hakkında son dakika açıklaması geldi. Gazeteci Engin Pınarbaşlı yaptığı açıklamada 2023 yılında yapılacak sözleşmeli öğretmen alımı sayısını verdi.

Bir müjde daha verelim diyerek açıklama yapan Pınarbaşlı, MEB'in 2023 yılında 40 bin atama yapmayı planladığını söyledi. Pınarbaşlı yaptığı açıklamada, "Bir Müjde Daha Verelim... Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından Yapılacak Olan 40 Bin Öğretmen Ataması Şimdiden Hayırlı Olsun.. Rabbim Utandırmasın" ifadelerini kullandı.

Atama duyurusu geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

40 BİN YETMEZ

Atama bekleyen öğretmenler, 2023 yılında en az 100 bin öğretmen alımı yapılmasını istiyor. Sosyal medya üzerinde çokça paylaşım yapan, yüz binlerce, hatta milyonlarca paylaşım yapan öğretmenler, seslerini MEB'e duyurmaya çalıştı. Ancak açıklanan bu sayı moralleri bozdu.

Biz de buradan MEB'e sesleniyoruz. Öğretmenlerin 100 bin atama çağrısı karşılık bulmalı ve 100 bin atama olmalı. Siz de aşağıdaki yorum kımısndan atama beklediğiniz branşları yazabilirsiniz.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (8)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
En az 3000 tane ortaokulmatematik öğretmeni atanmasını istiyoruz. Bencede 40000 öğretmen ataması az
Ziyaretçi 13 Ay Önce
100 bin atama ve felsefe grubu öğretmenliği ataması yapın lutfeeeeeen
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Felsefe grubu ögretmenlerine hem ders saati hemde öğretmen sayısının artırılarak daha çok fırsat verilmeli .Felsefe grubu dersleri sadece sözel değil aynı zamanda sayısal agirlikli egitim elzemdir.psikoloji,sosyoloji ve felsefe ülkemizde görmesi gereken onemi malesef gorulmemesi yetisen neslin düsun dunyasinda giderilmemis ihtiyactir.
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Edebiyat 100.000 atama istiyorum. Veliyim emeklerimiz boşa gidiyor sesimizi duy sayın cumhur başkanım
Ziyaretçi 13 Ay Önce
10,000 türkçe öğretmeni ataması isitiyoruz, açıklanan 45 bin atama çok az lütfen özellikle bu yıl ki sınavın zorluklarını düşünün çocuklarımız kaç kaç kere sınavlara girdiler iptal edilenler en azından bunların telafisi olarak bide deprem yaşadık biraz yüzümuzu güldüren bari düzgün bi atama yaparak