Son Dakika: 2 Polis Memuru Açığa Alındı Nedeni Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: 2 Polis Memuru Açığa Alındı Nedeni Açıklandı

Giresun Valiliği tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve 2 polis memurunun görevden uzaklaştırıldığına yer verildi.

Son Dakika 20 Mayıs 2022 00:01 2
Son Dakika: 2 Polis Memuru Açığa Alındı Nedeni Açıklandı

Son dakika haberler: 2 polis memuru görevden uzaklaştırıldı.

Giresun Valiliği tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan son dakika açıklamasında deniz kıyısında iki gencin uygunsuz şekildeki görüntülerini çeken ve sosyal medya üzerinde yayan iki polis memuru hakkında inceleme başlatıldığı ve polis memurlarının görevden uzaklaştırıldığına yer verildi.

MÜDAHALE SIRASINDA 2 GENCİN GÖRÜNTÜLERİNİ ÇEKİP PAYLAŞTILAR

Valilik tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada , deniz kıyısında bir olayın meydana geldiği ve bölgeye müdahale için polis ekiplerinin sevk edildiğine yer verildi. Bölgeye gelen polislerden ikisinin , bölgedeki iki gencin uygunsuz görüntülerini çektiği ve sosyal medya üzerinde paylaştığının tespit edildiğine yer verildi. Açıklamada söz konusu görüntülerin yayılması ile ilgili açıklama yapma gereği görüldüğüne yer verildi.

Geçen hafta Cuma günü meydana gelen olaydan sonra Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Başlatılan adli tahkikat kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan polisler hakkında Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından müfettiş görevlendirildiğine yer verildi.

Müfettiş görevlendirmesi yapılacak başlatılan sorurma kapsamında 2 polis memurunun açığa alındığına yer verildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yapılan inceleme sonucunda söz konusu görüntülerle ilgisi olduğu tespit edilen 2 polis memuru görevden uzaklaştırılmıştır."

Olayla ilgili başlatılan soruşturma hem Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı hem Emnet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından yürütülüyor. Olayın derinlemesine inceleneceği ve buna göre karar verileceği öğrenildi.

FİNANS7.COM  | ANKARA

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Heh şöyle polislerin yaptıkları hatalarında görün ve işlem yapın sütten çıkmış ak kaşık değil polisler kafalarına göre hareket ediyorlar yaptıkları yanlarına kar kalıyor gereken cezayı alsın polisler.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bırakın açığa almayı görevden alınsın çoçukları kimse ifşa edemez heleki bu devletin polisi ise gerekenin yapılmasını talep ediyoruz