Son Dakika: 18 Yaşından Büyüklere 2 Ay Geri Ödemesiz, Faizsiz Kredi Başvurusu Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: 18 Yaşından Büyüklere 2 Ay Geri Ödemesiz, Faizsiz Kredi Başvurusu Başladı

Son dakika haberi: Birçok banka, faizsiz nakit avans veriyor. Bir banka ise 2 ay geri ödemesiz sıfır faizli kampanyaya başladı.

Kredi 14 Kasım 2022 23:54 2
Son Dakika: 18 Yaşından Büyüklere 2 Ay Geri Ödemesiz, Faizsiz Kredi Başvurusu Başladı

Son dakika: Birçok bankanın faizsiz kredi başvurusu başladı. Peki hangi banka hangi krediyi veriyor?

Birçok banka tarafından yapılan açıklamada faizsiz kredi desteği sağlanacağına yer verildi. 5 bin lira ile 10 bin lira arasında değişen faizsiz nakit avans ile ilgili açıklamalar da geldi. Biz de finans7 haber olarak bu yazımızda söz konusu faizsiz kredinin başvurusuna dair detaylara ve hangi bankaların kredi verdiğine yer verdik.

DENİZBANK

DenizBank tarafından yapılan son dakika açıklamasında faizsiz 5 ibn TL borç para verileceği duyuruldu. 6 ay vadeli şekilde verilecek kredide aylık geri ödeme tutarları ise 834 TL seviyesinde olacak. Söz konusu faizsiz 5 bin TL'ye başvuru yapmak için Denizbank mobil uygulamasını indirerek banka müşterisi olmanız gerekmektedir.

AKBANK

Akbank tarafından yapılan açıklamada faizsiz 10 bin TL'lkik nakit avans başvurusunun başladığına yer verildi. 6 ay vade ile yüzde 0 faizli şekilde verilen söz konusu faizsiz nakit avansın geri ödemesi yada 1667 TL seviyesinde olacak. Söz konusu kredi hakkında açıklama yapan banka, "Kampanyadan 17.10.2022 – 30.11.2022 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilir. Yukarıda belirtilen tarihler arasında yeni Akbanklı olanların; ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 15.12.2022 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekmektedir. 15.12.2022 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 31.12.2022 tarihine kadar faydalanabilecektir." ifadelerine yer verdi.

YAPI KREDİ

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasında faizsiz 10 bin TL'lik para verileceği duyuruldu. Yüzde 0 faizli şekilde yapılacak ödemede vade sayısının 6 olacağına yer verildi. Banka tarafından yapılan açıklamada, "1 - 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Yapı Kredi POS’u bulunan tüm anlaşmalı üye işyerlerinde World Pay Alışveriş Kredisi ile yapacağınız ödemelerde ilk kullanıma özel faizsiz ve masrafsız 6 ay vadeli kredi fırsatından yararlanabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

GARANTİ BBVA

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada faizsiz 5 bin lira 6 ay vadeli nakit avans başvurularının başladığına yer verildi. AÇıklamada, "Garanti BBVA Mobil üzerinden müşterimiz olarak bireysel kredi kartı başvurusu yapın, başvurunuz onaylandığında 5.000 TL’ye kadar faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans’tan 6 ay taksitle yararlanın!" denildi.

KUVEYT TÜRK 2 AY GERİ ÖDEMESİZ

Kuveyt Türk tarafından yapılan açıklamada 2 ay ertelemeli 5 bin lira nakit avans başvurusunun başladığı ve vade sayısının ise 2 ay geri ödemesiz dönem sonrası 10 olacağına yer verildi. Geri ödemeler ise ayda 500 TL olarak yapılacak. Başvuru için banka müşterisi olduktan sonra müracaat etmeniz gerekmektedir.

Finans7.com 'u takip ederek kampanyalardan, kredi faiz indirimlerindne ve banka haberlerindne haberdar olabilirsiniz.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sürekli bu konuda troll yayınlıyorlar. Alıştık artık :)
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
az önce baktım hepsi faiz işliyor