Son dakika: 16 Nisan kabine toplantısı kararlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: 16 Nisan kabine toplantısı kararlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısından sonra kameralar karşısına geçerek kabine kararlarını açıkladı.

Son Dakika 16 Nisan 2024 18:55 6
Son dakika: 16 Nisan kabine toplantısı kararlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

16 Nisan kabine kararları açıklandı.

Kabine toplantısı sona erdi. Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan kabine , önemli kararlara imza attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki kabine toplantısının sona ermesinden sonra  kameralar karşısına geçti kabine kararlarını da kamuoyuna açıklamaya başladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde;

YSK'nın 2 OCak tarihli açıklaması ile başlayan 31 Mart seçim maratonunu suhuletle tamamladık. Seçimlerin huzur içinde en ufak şaibeye mahal vermeden neticelenmesi başaıdır. Seçim sonrası kamu görevlilerini ve siyasi partileri tebrik ediyorum.

Milletin takdiri ile göreve gelen herkese muvaffakiyet diliyorum. Seçim sonrası muhalefette bazı isimlerin sergilediği ağır başlı ve sorumlu tavrı takdir ediyorum. Yarın grup toplantısında seçim sonuçlarını değerlendireceğiz.

Bir süredir istisnasız her seçim öncesi tedavüle konulan son seçim propagandasının 31 Mart'tan sonra tamamen safsatadan ibaret olduğu görüldü. Türkiye bir seçimi daha olgunlukla gerçekleştirdi.

31 Mart seçimlerinin ilk kazananı sandıktır. Sandığın namusu ve itibarıdır. Rüşdünü ve gücünü tartışmasız bir şekilde ispat eden Türk demokrasisi, seçim sürecinin en büyük galibidir. Bunu kıymetli bir kazanım olarak görüyoruz. Muhalefetin de gerekli dersi çıkaracağını ümit ediyorum. Hükümet ve siyaset kurumu olarak 21 yıldır olduğu gibi gelecekte de demokrasinin standartlarını yükseltmeye devam edeceğiz.

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (6)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 12 Gün Önce
gençlere iş istiyoruz iş enflasyon insin çırak ve kalfaya müjde ilk evleneceklere devlet yardımı mesai saatleri kısa resmi bayram tatillerinde bayram ikramiyesi sosyal yardimlar fiyatları cogaltilmalı
Ziyaretçi 13 Gün Önce
staj ve çıraklık için gereken ne varsa bütün haklarımızı istiyoruz
Ziyaretçi 13 Gün Önce
Neden mahkumlarla ilgili bi yapılandırma yok lütfen aff gelsin
Ziyaretçi 14 Gün Önce
koca kabine boşa toplanmış alınan karar yok
Ziyaretçi 14 Gün Önce
Afff