SOLANA'da Büyük Kesinti Sonrası İlk Açıklama Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

SOLANA'da Büyük Kesinti Sonrası İlk Açıklama Geldi

Son dakika haberi: SOLANA 'da son ciddi kesintinin ardından dikkat çeken bir son dakika açıklaması yapıldı.

Kripto Paralar 8 Ekim 2022 13:02 0
SOLANA'da Büyük Kesinti Sonrası İlk Açıklama Geldi

SOLANA Tahmini geldi.

Büyük kripto paralardan biri olan SOLANA hakkında son dakika açıklaması geldi. En sık kesinti olan Blockchain olan Solana'da şimdiye kadar 8 defa büyük kesintiler meydana geldi. Ethereum'da bu kesintiler sıfır. Ethereum'da Merge gibi büyük bir yükseltmenin bile ağ canlı iken yapıldığını, bunun bir uçağın motorunun havadayken değiştirilmesi olarak tanımlanmıştı.

Sol ise havada olmayı geçin henüz çekiici üzerine inememiş durumda.SOL'da saatler süren kesintiler , kripto paranın geleceğine yönelik beklentileri de olumsuz etkiledi ve yatırımcıların daha temkinli olmasına neden oldu. 30 Eylül'de meydana gelen kesintinin Blockchain 'de yer alan bir kodun hatasından kaynaklandığı ve yinelenen bloklarda sonuçlanan arızalı bir hot spare düğümü tarafından tetiklenmiş.

Hala beta sürümde olan SOL, bu şekilde problemlerin yaşanabileceğini bildiriyor. Art arda yaşanan kesintiler sıkıntılara neden olurken ilk ön satış sürecindeki arz verilerinden bu yana Solana’nın sayısız yanlış iddiayla gündeme geldiğini görüldü. Ağda yaşanan küçük çatallanmaya sebep olan son hata ise ilerleyen süreçlerde ciddi sıkıntılar doğurabilir.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Solana Vakfı‘nın iletişim müdürü Austin Federa şu ifadeleri kullandı; "221 numaralı bloğun doğru versiyonu onaylanmış olsa da çatal seçim mantığındaki bir hata blok üreticilerinin 221’in üzerine inşa etmesini ve kümenin fikir birliğine varmasını engelledi."

SOL'da 7aşanan 8'inci kesinti 7.5 saat sürdü ve bu kesinti sonrası artık SOL'un nası lbir düzeltme yapacağı büyük bir merak konusu oldu.

SOL NE KADAR?

Kasım 2021'de 258 dolara kadar çıkan SOLANA, şu sıralar 32.96 dolar seviyesinde seyrediyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç