Sokak Röportajı: Nerede Fakirlik? Bu Ayakkabıyı Çöpten Aldım, Fakir Adam Bunu Çöpe Atar mı?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sokak Röportajı: Nerede Fakirlik? Bu Ayakkabıyı Çöpten Aldım, Fakir Adam Bunu Çöpe Atar mı?

Sokak röportajında yaşanan anlar sosyal medyada gündem oldu. Çöpten aldığı ayakkabıyı giyen adam, ekonomi kötü olsa bu çöpe atılır mı? Dedi.

Yaşam 4 Haz 2022 15:17 1
Sokak Röportajı: Nerede Fakirlik? Bu Ayakkabıyı Çöpten Aldım, Fakir Adam Bunu Çöpe Atar mı?

Sokak röportajında vatandaşın açıklaması: Şu ayakkabıyı çöpten aldım. Fakir adam bu ayakkabıyı çöpe atar mı?

Sokak röportajları son dönemlerde hemen hemen her yerde karşımıza çıkıyor. Bir mikrofon bir kamera ile halkın arasına karışan haberciler, Youtuberlar , vatandaşlara diledikleri konularda sorular sorarak vatandaşların konular hakkındaki görüşlerini topluyor. 

ARTIK SOKAKTA EKONOMİ, SİYASET KONUŞULUYOR

Son dönemlerde ise sokakta artık güncel konu olarak ekonomi konuşuluyor. Daha önce sokak röportajı denilince aklımıza komik hikayeler, trollemeler geliyordu. Mısırpiramitleri Türkiye'den çalındı gibi sokak röportajlarından şimdi ekonomi ve siyaset röportajlarına döndük. 

Sokak röportajlarının çok olması, çok farklı bir millet olmamız nedeniyle bu röportajlarda ilginç birçok an da yaşanıyor. Yaşanan bu anlardan birinde ekonomi konuşulurken bir vatandaşın ayağındaki ayakkabıyı göstererek ülkede fakirlik yok, ben bu ayakkabıyı çöpten aldım. Fakirlik olsa bu çöpe atılır mı? şeklindeki cevabı oldu. Söz konusu cevap sosyal medya üzerinde günün en çok konuşulan konuları arasında oldu.

İşte o anların videosu: (O anlar, aşağıdaki videoda 7.45'ten sonra yer alıyor. 

Daha önce yapılan bir sokak röportajında da 'Ekonomiden memnun musunuz?' sorusuna vatandaşın, "Üstümdeki gömleği çöpten buldum. Ekonomi kötü olsa bu çöpe atılmaz demesi gündem olmuştu. İşte o anlar:

Siz ne düşünüyorsunuz? Çöpten alınan ayakkabı ve gömlekler ekonominin durumunu nasıl gösterir? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Zengin çöpe atar fakir çöpten alır zengin daha zengin fakir daha fakir