ŞOK Marketler Zinciri Ülke Geneli 124 Personel Alım İlanı Yayınlandı! İş Başvuru Formu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

ŞOK Marketler Zinciri Ülke Geneli 124 Personel Alım İlanı Yayınlandı! İş Başvuru Formu

ŞOK Market, İŞKUR üzerinden Kasım ayı içerisinde 124 personel alımı yapacağını duyurdu.

İş İlanları 29 Ekim 2022 23:51 0
ŞOK Marketler Zinciri Ülke Geneli 124 Personel Alım İlanı Yayınlandı! İş Başvuru Formu

ŞOK Market Kasım ayı personel alım ilanı yayımlandı.

ŞOK market bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere personel alım ilanı yayımladı. Bu kapsamda en az lise mezunu 124 personel alımı yapılacak olup başvurular İŞKUR üzerinden başladı. Başvuru şartları ve ilan detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuracak adayların pozisyonlara göre en az ilkokul mezunu olmaları gerekmektedir. Adayların 20 ila 40 yaşları arasında olması gerekmektedir. Hem erkek hem de kadınlar başvurabilir. Başvuru yapacak erkek adayların askerlik ile ilgili olmaması da aranan şartlar arasındadır.

Bazı pozisyonlarda vardiyalı çalışma sistemi nedeniyle vardiyalı çalışmasına engeli olmayan adayların başvuruları tercih edilmektedir. Yapılacak işin gerektirdiği gibi sürekli çalışmayı engelleyen bir sağlık sorununun olmaması da aranan şartlar arasında bulunuyor.

ŞOK MARKET KASIM AYI PERSONEL ALIM İLANI

ŞOK PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ŞOK Personel alımı başvurularının İŞKUR üzerinden yapılacağı belirtildi. ŞOK bünyesinde çalışmak için aşağıdaki linkten başvuru yapabilirsiniz.

ŞOK başvurusu yapmak için linke tıkladıktan sonra İŞKUR sayfasında en sağ alt köşede "İşyeri Ünvanı" kısmına ‘’ŞOK MARKETLER TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’’ yazarak açık ilanları görebilirsiniz. İş başvurunuzu açık ilana göre yapabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç